skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Måns Zelmerlöw – Can I Call You Home

Ο Måns Zelmerlöw κυκλοφόρησε το νέο του single “Can I Call You Home“, ως ένδειξη πένθους και υποστήριξης για τρομοκρατικό χτύπημα που προκλήθηκε στη Βαρκελώνη.

Τίτλος τραγουδιού: “Can I Call You Home

ΚαλλιτέχνηςMåns Zelmerlöw

Μουσική / Στίχοι: Måns Zelmerlöw/Robert Habolin/Gavin Jones

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 18 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

O Σουηδός τραγουδιστής και νικητής του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision Måns Zelmerlöw, τον τελευταίο καιρό, περιοδεύει σε διάφορες πόλεις της χώρας του. Πριν από ένα μήνα, ο νεαρός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το γαλλικό single του, με τίτλο “Rien Que Nous Deux”, το οποίο φυσικά είναι διαθέσιμο και στην Αγγλική του εκδοχή “Hanging On To Nothing”.

Στα τέλη Ιουλίου, ο Zelmerlöw, για υποστήριξη και για το θαυμασμό που έχει στη Σουηδή κολυμβήτρια Sarah Sjöström, κυκλοφόρησε το τραγούδι We Can Be The Rulers. Σε λιγότερο από μήνα, ο αγαπητός ερμηνευτής επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο single, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Can I Call You Home” είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single του, το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου από τη Warner Music Sweden. Το εν λόγω τραγούδι είναι ένα demo που είχε ηχογραφήσει πριν δύο χρόνια περίπου και είναι ένα tribute στην αγαπημένη του πόλη, τη Βαρκελώνη. Τους στίχους υπογράφουν οι: Måns Zelmerlöw, Robert Habolin και Gavin Jones.

Το εν λόγω single, είναι ένα μελωδικό και ακουστικό τραγούδι, κάτι στο οποίο ο Σουηδός καλλιτέχνης δεν μας έχει συνηθίσει και δείχνει μία πιο συναισθηματική πτυχή του εαυτού του. Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που συνέβη πριν από λίγα 24ωρα στην Βαρκελώνη, συγκίνησε τον Zelmerlöw, με αποτέλεσμα να θέσει σε κυκλοφορία το “Can I Call You Home”, ως ένδειξη υποστήριξης και πένθους.

Måns Zelmerlöw - Can I Call You Home

Back To Top