skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mariah Carey – A No No

Η Mariah Carey παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, “A No No”!

Τίτλος τραγουδιού“A No No”

Καλλιτέχνης: Mariah Carey

Μουσική / Στίχοι: Mariah Carey

Εταιρεία: Epic Records/Sony Music Entertainment

Από το LP: “Caution”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η πληθωρική κι απαστράπτουσα ερμηνεύτρια της R&B και pop μουσικής, Mariah Carey, είναι ξανά εδώ, μετά την κυκλοφορία του The Distance -μία συνεργασία με τον Ty Dolla $ign– για να μας συστήνει το νέο της τραγούδι “A No No”. Πρόκειται για μία old school, R&B δημιουργία, με εμφανή τα ρυθμικά synths, η οποία ακούγοντάς την θα σου θυμίσει τις Destiny’s Child. Οι δεύτερες φωνές παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τραγούδι και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία κλασσική επιτυχία της Carey.

Όπως πολύ σωστά σκέφτηκες, το εν λόγω τραγούδι, όπως και το “The Distance” ή τοWith You περιλαμβάνονται στην επερχόμενη και 15η σε σειρά δισκογραφική δουλειά της 48χρονης ερμηνεύτριας, με τίτλο “Caution”. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο “A No No” εντοπίζουμε samples από παλαιότερες δημιουργίες των The Jeff Lorber Fusion (“Rain Dance”) και των Lil’ Kim, Lil’ Cease και The Notorious B.I.G. (“Crush On You” Remix).

Η Mariah Carey, σαν τον Μίδα, ό,τι κι αν πιάσει στα χέρια της το κάνει ‘χρυσό’. Έτσι και το album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει αντίστοιχη πορεία με τα προηγούμενα. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί ο δίσκος της Carey, “Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse”, που κυκλοφόρησε το 2014 και που η απήχησή του στο κοινό είναι κοντά στο μέτριο.

Mariah Carey – A No No

Back To Top