skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mariah Carey – The Star (The Star O.S.T.)

Η Mariah Carey ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι της ταινίας “The Star”!

Τίτλος τραγουδιού“The Star”

Καλλιτέχνης: Mariah Carey

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “The Star (Original Motion Picture Soundtrack)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στα προγράμματα των απανταχού κινηματογράφων που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους. Το “The Star” θα επικεντρώνεται γύρω από την ιστορία των πρώτων Χριστουγέννων και όπως είναι λογικό, θα συνδυάζει το animation με χριστιανικά μηνύματα. Την σκηνοθεσία υπογράφει Timothy Reckart ενώ τη μουσική επένδυση του original score o συνθέτης John Paesano.

Σαφώς η ταινία θα έχει και το δικό της, ανεξάρτητο soundtrack που θα είναι μια συλλογή ολοκαίνουριων τραγουδιών από ονόματα όπως: Kirk Franklin, Fifth Harmony, Zara Larsson, Yolanda Adams, Jake Owen, Pentatonix κ.α. Το πρώτο δείγμα του soundtrack, που κυκλοφόρησε μαζί με την προπαραγγελία του δίσκου, είναι το εναρκτήριο τραγούδι του O.S.T., “Life Is Good” από το συγκρότημα των A Great Big World και αμέσως μετά ήρθε το τραγούδι “Can You See” από τις Fifth Harmony.

Το μεγάλο όνομα όμως του soundrack είναι αναμφισβήτητα η Mariah Carey που ερμηνεύει το ομότιτλο και εναρκτήριο τραγούδι στο tracklist του soundtrack. Ως γνήσια “βασίλισσα των Χριστουγέννων”, η Carey δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από το soundtrack της ταινίας που πραγματεύεται τα πρώτα Χριστούγεννα κι έτσι επιστράτευσε και τις 5 οκτάβες της για να μας χαρίσει μια όμορφη μπαλάντα σαν εκείνες που μας παρουσίασε στο παρελθόν για άλλα soundtracks παιδικών ταινιών όπως: “The Prince of Egypt” και “Oz The Great And Powerful”.

Mariah Carey - The Star (The Star O.S.T.)

Back To Top