skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marilyn Manson – Kill4Me

O Marilyn Manson επέστρεψε με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Kill4Me”

Καλλιτέχνης: Marilyn Manson

Μουσική / Στίχοι: Tyler Bates, Marilyn Manson

Από το album: “Heaven Upside Down”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το τελευταίο single του Marilyn Manson είναι ένα τραγούδι αγάπης, στο στυλ πάντα του “Antichrist Superstar”. Το “Kill4Me” ανοίγει με τον Manson ζητώντας να σχηματίσει ένα “σύμφωνο αίματος” με την ερωμένη του. Synth ρυθμός και disco στοιχεία, συνθέτουν το “ρομαντικό” ρυθμό του.

Το τραγούδι θα εμφανιστεί στο tracklist του επερχόμενου album του Manson, “Heaven Upside Down”, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου. Προηγουμένως, ο rocker κυκλοφόρησε το single, “We Know Where You F*cking Live”, μαζί με το συνοδευτικό του video clip.

Πέρυσι, ο Manson είπε στον Rolling Stone ότι το LP θα είχε αρκετή απόκλιση από το album του 2015, “The Pale Emperor”. “Οι άνθρωποι που έχουν ακούσει τα νέα μου τραγούδια, δήλωσαν ότι τους υπενθύμισε αγαπημένες τους στιγμές από τα “Antichrist Superstar” και “Mechanical Animals”- αλλά με μια νέα, διαφορετική προσέγγιση”, είπε. “Είναι αρκετά βίαια στη φύση τους για κάποιο λόγο και δεν είναι συναισθηματικά με τον ίδιο τρόπο, έχει σε μια μόνιμη τσίτα. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ακούσουν οι θαυμαστές μου. Νομίζω θα μείνουν έκπληκτοι”. 

Παράλληλα ο Manson ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια περιοδεία για την προώθηση του νέου του δίσκου, που θα ξεκινήσει από την Βόρειο Αμερική και αργότερα θα μεταφερθεί και επί ευρωπαϊκού εδάφους!

Marilyn Manson – Kill4Me

Back To Top