skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marshmello – Tell Me

Ο Marshmello επιστρέφει με το εκρηκτικό «Tell Me»!

Τίτλος τραγουδιού“Tell Me”

Καλλιτέχνης: Marshmello

Μουσική / Στίχοι: Marshmello

Εταιρεία: Joytime Collective

Από το LP: “Joytime IΙ”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο Christopher Comstock, ευρύτερα γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ως Marshmello, αποτελεί έναν από τους top Αμερικανούς μουσικούς παραγωγούς και DJ στο electronic dance μουσικό είδος.

Γνώρισε διεθνή επιτυχία μέσα από τη δημιουργία remix τραγουδιών των Jack Ü και Zedd, ενώ αργότερα ακολούθησαν οι δυναμικές συνεργασίες του με ένα εύρος γνωστών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων: Omar LinX, Slushii, Jauz, Migos, Ookay, Khalid, Selena Gomez, Anne-Marie και Logic.

Ύστερα από το τελευταίο ολοκληρωμένο studio album, το 2016, ο Marshmello επιστρέφει για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο τραγούδι «Tell Me», το οποίο θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του. «Joytime II» θα είναι ο τίτλος του νέου του album, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου 2018 από τη Joytime Collective.

Το ντεμπούτο του δισκογραφικό εγχείρημα κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα Top 5 των Top Dance/Electronic Albums του Billboard, με το τραγούδι «Alone» να συγκεντρώνει περισσότερα από 154 εκατομμύρια plays στο Spotify, ενώ το video του αντίστοιχου τραγουδιού συγκέντρωσε πάνω από 1 δις views στο YouTube, αναδεικνύοντάς το “πλατινένιο” σε μόλις ένα χρόνο από τη κυκλοφορία του.

Ο Marshmello είναι από τους γοργά ανερχόμενους μουσικούς παραγωγούς της εποχής μας, που ειδικά τον τελευταίο χρόνο το έχουν αποδείξει singles-συνεργασίες του με τους Selena Gomez, Khalid, Migos, Logic και πολλούς ακόμα που έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts.

Το νέο του, λοιπόν, single εκρηκτικό όπως κάθε άλλη του κυκλοφορία, έρχεται να μας ταρακουνήσει στον ρυθμό του και να παίξει δυνατά αυτό το καλοκαίρι!

Marshmello - Tell Me

Back To Top