skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Martin Garrix – We Did It

Ο νεαρός superstar της EDM επιστρέφει με ένα το νέο τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο project που ετοιμάζει υπό τον τίτλο Area21…

Τίτλος τραγουδιού«We Did it»

Καλλιτέχνης: Martin Garrix

Μουσική / Στίχοι: Maejor

Από το project: “Area 21”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Όταν ο Ολλανδός DJ, Martin Garrix, δεν βρίσκεται σε tour γυρνώντας σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας επιτυχίες ή δεν δημιουργεί νέα singles, όπως η πρόσφατη συνεργασία του Troye Sivan «There for You», κάνει ένα διάλειμμα εναποθέτοντας την προσοχή του στο project με τίτλο “Area21”.

Το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε από το project αυτό ήταν τον Απρίλη του 2016 και είχε τίτλο «Spaceships» ενώ ένα μήνα αργότερα ακολούθησε και το «Girls». Όλο αυτό όμως έγινε ευρέως γνωστό και δημοφιλές όταν ο Martin Garrix παρουσίασε για πρώτη φορά τα τραγούδια αυτά on stage στο Ultra Music Festival 2016.

Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή για μια νέα κυκλοφορία, το τραγούδι «We Did It» που βγήκε στην επιφάνεια πλέον επίσημα. Πρόκειται για έναν ώριμο ήχο που ενώνει hip-hop και bass στοιχεία, σε ένα υπόβαθρο βασισμένο σε rap μουσική.

Η ταυτότητα του rapper στο συγκεκριμένο τραγούδι παραμένει άγνωστη, αλλά fans εικάζουν ότι είναι ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός, Brandon Green ή ευρύτερα γνωστός ως Maejor από το Detroit. Το «We Did it» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία του Garrix, STMPD Records.

Martin Garrix - We Did It

Back To Top