skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mary J. Blige – Only Love

Η Mary J.Blige επανέρχεται με ένα disco-banger!

Τίτλος τραγουδιού“Only Love”

Καλλιτέχνης: Mary J. Blige

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Η Mary J.Blige επιστρέφει με ένα καινούργιο ντίσκο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Only Love”. “Ήμουν στο studio και δούλευα πάνω στη νέα μου μουσική και είμαι πολύ ενθουσιασμένη να μοιραστώ λίγη από αυτή μαζί σας”, έγραψε σε μια ανάρτηση της στο Instagram. “Είχα ένα χρόνο με πολλά σκαμπανεβάσματα και βγήκα στην άλλη πλευρά με ένα ανανεωμένο πνεύμα και μια νέα προοπτική. Εισάγω το επόμενο κεφάλαιο με ανοιχτό μυαλό και καρδιά”, συμπλήρωσε η βραβευμένη με εννέα Grammy, τραγουδίστρια.

Το τραγούδι ακολουθεί περισσότερο disco ρυθμούς και μάλιστα από εκείνους που θυμίζουν έντονα αντίστοιχες επιτυχίες της δεκαετίας του 70, ένα είδος που εκπλήσσει θετικά καθώς της πάει πολύ. Οι στίχοι, όπως συνηθίζει άλλωστε η Mary J.Blige, αναφέρονται στα βαθιά συναισθήματα αγάπης και έτσι όπως γίνεται αντιληπτό, αναφερόμαστε σε ένα απόλυτα αισιόδοξο τραγούδι που θα μπορούσε άνετα να προστεθεί στα καλοκαιρινά σας playlists.

Το «Only Love» είναι η πρώτη κυκλοφορία της μετά το δίσκο «Strenght Of A Woman» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 και έφτασε μέχρι το Νο.3 του Billboard. To τραγούδι εγκαινιάζει επίσης τη νέα συνεργασία της Blige με την εταιρεία Republic Records.

Mary J. Blige - Only Love

Back To Top