skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Matt Simons – Open Up

Ο Μatt Simons επέστρεψε με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού: “Open Up”

Καλλιτέχνης: Matt Simons 

Μουσική / Στίχοι: Matt Simons,Emily Warren, Scott Harris, Dan Romer

Εταιρεία: [PIAS] Recordings

Από το LP: “After The Landslide”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

500 εκατομμύρια streams… 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε single downloads… 10 εκατομμύρια Shazams… #1 European airplay hit… 100 εκατομμύρια VEVO views…Αυτός είναι ο Matt Simons και οι επιτυχίες του έχουν πετύχει ρεκόρ που ζαλίζουν… Έχοντας ήδη 2 τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, τα πολυπλατινένια singles “Catch & Release” & “We Can Do Better”, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός από το Brooklyn, ανακοίνωσε το νέο του album “After The Landslide”, που θα κυκλοφορήσει από τη [PIAS] στις 5 Απριλίου.

Προάγγελος του νέου album το άκρως εθιστικό ολοκαίνουργιο single “Open Up” – ένα τραγούδι που με τους στίχους του προσπαθεί να “γεφυρώσει” την απόσταση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Ο Matt Simons έρχεται από την Αμερική. Τα πρώτα του δύο albums γνώρισαν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, αν και πρώτα τον αγκάλιασε η Ευρώπη. Το single του “We Can Do Better” έφτασε το 80 εκατομμύρια streams, ενώ, παρέμεινε για 2 μήνες στο Top 10 European Airplay chart αλλά και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά charts.

Το “After The Landslide” είναι το πιο μεγάλο και φιλόδοξο album του ως τώρα, αλλά και το πιο προσωπικό.

Με επιρροές από τον Bon Iver και τον Bruce Springsteen, ο δίσκος προσεγγίζει κάποια από τα σημαντικότερα ζητήματα της ζωής, όπως η αγάπη, η απώλεια, η θλίψη αλλά και η δύναμη να ξεπεράσεις τα πάντα. Οι μελωδίες του Matt Simons, με βασικό όργανο το πιάνο, συνδέονται με τους στίχους που μιλάνε ξεκάθαρα αλλά και έντονα για σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, δημιουργώντας τραγούδια που μπορούν να εκφράσουν απόλυτα τον κάθε άνθρωπο. Στο επερχόμενο άλμπουμ εκτός του ολοκαίνοργιου “Open Up” θα περιλαμβάνεται και η σούπερ επιτυχία “We Can Do Better”.

Δ.Τ.

Matt Simons - Open Up

Back To Top