skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Michelle Williams – Fearless

Η Michelle Williams επανέρχεται με το νέο της τραγούδι “Fearless”!

Τίτλος τραγουδιού“Fearless”

Καλλιτέχνης: Michelle Williams 

Μουσική / Στίχοι: Andrew Burns, Anthony Pasqualone, Jimi Cravity, Sean Hamilton, Angelina Sherie

Εταιρεία: Radiance Music Group

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μετράμε πάνω από τέσσερα χρόνια, μετά από την κυκλοφορία του τελευταίου album της, “Journey to Freedom”, της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, Michelle Williams και τώρα ήρθε η στιγμή για το μεγάλο της comeback με το ολοκαίνουριο single της “Fearless”. H κυκλοφορία του τραγουδιού συμπίπτει με την πρεμιέρα του νέου της reality TV show “Chad Loves Michelle”.

Η πρώην ντίβα του συγκροτήματος Destiny’s Child, κυκλοφορεί την μπαλάντα αυτή, η οποία ακολουθεί R’n’B και gospel μονοπάτια, ενισχυμένη με έντονα κρουστά και μια δυνατή ερμηνεία.

Όπως γίνεται αντιληπτό το show “Chad Loves Michelle” έχει ως θέμα την σχέση της Williams με τον αγαπημένο της Chad Johnson. Ωστόσο πριν λίγες ώρες η ίδια, ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως η σχέση τους είναι πλέον παρελθόν. Το πρώην ζευγάρι χώρισε εννιά μήνες μετά από την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και λίγο μετά την πρεμιέρα του show. Όπως και να χει το show θα μεταδοθεί κανονικά αλλά η Williams έδωσε τη δική της απάντηση στον Chad με την κυκλοφορία του εν λόγω τραγουδιού!

Michelle Williams - Fearless

Back To Top