skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Miguel – Vote (from “Crazy Rich Asians” O.S.T.)

Ο Miguel συνεργάζεται με τους Mark Ronson και Hudson Mohawke για ένα τραγούδι από το soundtrack της ταινίας “Crazy Rich Asians”!

Τίτλος τραγουδιού“Vote”

Καλλιτέχνης: Miguel

Μουσική / Στίχοι: Mark Ronson, Hudson Mohawke, Miguel

Εταιρεία: WaterTower Music

Από το OST: “Crazy Rich Asians” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Τον τελευταίο καιρό ο διάσημος τραγουδοποιός Miguel, έχει κυκλοφορήσει αρκετά νέα τραγούδια είτε ως solo, είτε σαν guest σε projects άλλων καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Python”, η ισπανόφωνη εκτέλεση του τραγουδιού του “Banana Clip” αλλά και η συνεργασία του με τον μουσικό παραγωγό και DJ, RL Grime στο τραγούδι “Light Me Up”, στο οποίο συμμετέχει επίσης η Julia Michaels και συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του RL Grime με τίτλο “Nova”!

Ανάμεσα στις προετοιμασίες για όλες αυτές τις κυκλοφορίες ο Miguel, κατάφερε να ηχογραφήσει άλλο ένα τραγούδι για το οποίο συνεργάστηκε με τους κορυφαίους παραγωγούς Mark Ronson και Hudson Mohawke. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Vote” και εμπεριέχεται στο soundtrack της ολοκαίνουριας ταινίας, “Crazy Rich Asians”. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου και είναι σε σκηνοθεσία του Jon M. Chu.  Η ιστορία της βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Kevin Kwan.

To soundtrack της ταινίας είναι γεμάτο από σύγχρονα pop τραγούδια, ερμηνευμένα στα μανδαρινικά, ενώ είναι “πασπαλισμένο” και με μερικές διασκευές στα αγγλικά! Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτό συναντάμε τα ονόματα των: Jasmine Chen, Cheryl K, Grace Chang, Lilan Chen, Kina Grannis, Katherine Ho κ.α.

Miguel - Vote (from "Crazy Rich Asians" O.S.T.)

Back To Top