skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mikky Ekko – Not The One

Ένα δυναμικό τραγούδι ήρθε από τον Mikky Ekko κι έχει τίτλο “Not The One”!

Τίτλος τραγουδιού“Not The One”

Καλλιτέχνης: Mikky Ekko

Μουσική / Στίχοι: Mikky Ekko, David Quon

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 15 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Σκληροπυρηνική η επιστροφή του Mikky Ekko στο μουσικό προσκήνιο. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός από την Louisiana μέσω των ψηφιακών πλατφορμών μας συστήνει το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Not The One”. Με συνεχείς πειραματισμούς, ο Mikky Ekko καταφέρνει και αυτή τη φορά να μας εντυπωσιάσει και ρισκάρει για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Το “Not The One” βασίζεται στα ρυθμικά και δυναμικά drums, με τον Mikky Ekko να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπάρχει με τον David Quon. Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί το follow-up του προηγούμενου «Light The Way», όπου και σε αυτό γίνονται αντιληπτά τα drums που σε συνδυασμό με τον ηλεκτρονικό ήχο του τραγουδιού καταλήγουμε σε ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα.

Ο Mikky Ekko μέχρι σήμερα και στην εννέα ετών καριέρα του έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα ολοκληρωμένο album, “Time”, το 2015. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από την συνεργασία του με την Rihanna, στο τραγούδι “Stay” κι έκτοτε έχει εδραιωθεί στο μουσικό προσκήνιο, χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για νέο υλικό. Ήρθε, ωστόσο, τώρα η στιγμή να απολαύσουμε τον ανανεωμένο Ekko που μέσα από το “Not The One” μας παρασέρνει να κουνηθούμε στον ρυθμό του.

Mikky Ekko – Not The One

Back To Top