skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Milky Chance – Blossom

Ξανά κοντά μας με νέα ανερχόμενη επιτυχία!

Τίτλος τραγουδιού“Blossom”

Καλλιτέχνης: Milky Chance

Μουσική / Στίχοι: Clemens Rehbein, Philipp Dausch

Από το album: “Blossom”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Το electro folk συγκρότημα από την Γερμανία “άνθισε” ξανά και ετοιμάζεται να προϋπαντήσει το επερχόμενο studio album του. Μπορεί να αγαπήσαμε τους Clemens Rehbein και Philipp Dausch μέσα από το εύθυμο “Stolen Dance”, το οποίο πάει τέσσερα σχεδόν χρόνια που έχει κυκλοφορήσει και ακούγεται ακόμα (!!), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε εκεί.

Οι Milky Chance επέστρεψαν δισκογραφικά και αυτό θα μας το αποδείξουν στις 17 Μαρτίου, όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα και στην φυσική του μορφή το δεύτερο studio album τους, “Blossom”. Πρόκειται για το follow-up του “Sadnecessary” που κυκλοφόρησαν το 2013 και περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια σε παραγωγή των ίδιων. Θα κυκλοφορήσει από την Republic Records.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2016 είχαμε μία πρώτη γεύση του δίσκου, μέσα από το single “Cocoon”, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το “Doing Good”. Παραμένοντας στο γνώριμο ύφος τους, οι Milky Chance δημοσίευσαν το ομότιτλο και lead single του album, το οποίο σίγουρα θα έχει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό, καθώς αυτό το γνωστό tap-tap-tap στον ρυθμό του δεν μας αφήσει ανεπηρέαστους. Μέχρι στιγμής πάντως το κοινό δείχνει να το απολαμβάνει αρκετά!

Δεν θα ξεπεράσουμε εύκολα το “Stolen Dance”.

Milky Chance – Blossom

Back To Top