skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MNEK – Stopped Believing In Santa

Ο MNEK τραγουδά το λόγο για τον οποίο “έπαψε να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη”!

Τίτλος τραγουδιού“Stopped Believing In Santa”

Καλλιτέχνης: MNEK

Μουσική/Στίχοι: MNEK, Jacob Attwool, Tom Barnes, Pete Kelleher, Ben Kohn, Sam Klempner

Εταιρεία: Sony Masterworks

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Καθώς o Uzoechi Osisioma “Uzo” Emenike ευρέως γνωστός ως MNEK ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη Βορειοαμερικανική περιοδεία του, εξέπληξε τους fans του με την κυκλοφορία ενός πρωτότυπου, χριστουγεννιάτικου τραγουδιού που φέρει τον τίτλο “Stopped Believing in Santa”.

Το νέο αυτό τραγούδι απευθύνεται σε όσους έχουν χωρίσει με το έτερον τους ήμισυ κατά τη διάρκεια αυτής της υπέροχης εποχής του χρόνου. Σε όλο το τραγούδι, η ισχυρή φωνή του MNEK αποτυπώνει απόλυτα την θλίψη που έχει στην καρδιά και την απώλεια της αθωότητας, όταν συνειδητοποιεί πως πρόκειται να περάσει τα Χριστούγεννα αυτά μόνος του.

Παρά το απαισιόδοξο μήνυμα του, το ίδιο το τραγούδι παραμένει αρκετά πιασάρικο με ήχους από γιορτινές καμπάνες καθ’ όλη την διάρκεια του, που παρέχουν μια μικρή αίσθηση αισιοδοξίας, ανεξάρτητα αν ο MNEK εκφράζει τη αποστροφή του για τις γιορτές. Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single ενώ τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής σε συνεργασία με τους: Jacob Attwool, Tom Barnes, Pete Kelleher, Ben Kohn και Sam Klempner.

MNEK - Stopped Believing In Santa

Back To Top