skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MØ – Blur

Ακόμα ένα promotional single της μας παρουσιάζει η MØ από τον επερχόμενο δίσκο της, με τίτλο “Blur”!

Τίτλος τραγουδιού“Blur”

Καλλιτέχνης: MØ

Μουσική / Στίχοι: Karen Marie Ørsted, Ajay Bhattacharya, Kristoffer “Bonn” Fodgelmark, Albin Nedler

Σκηνοθεσία: Fryd Frydendahl

Από το LP: “Forever Neverland”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της δεύτερης ολοκληρωμένης δισκογραφικής της δουλειάς, έπειτα από το ‘χρυσό’ ντεμπούτο album της “No Mythologies to Follow”, η μοιράζεται μαζί μας ακόμα μία δημιουργία της. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Blur”, μία beatάτη δημιουργία, με electro-pop ηχοχρώματα και με τα ‘κατακερματισμένα’ φωνητικά της Δανής ερμηνεύτριας να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Τη μουσική και τους στίχους του “Blur” συνυπογράφουν οι Karen Marie Ørsted, Ajay Bhattacharya, Kristoffer “Bonn” Fodgelmark και Albin Nedler. Μαζί με το τραγούδι, στις 15 Οκτωβρίου απολαύσαμε και το lyric video αυτού, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει το επίσημο video clip του.

Την υπογραφή του στη σκηνοθεσία βάζει ο Fryd Frydendahl και σε αυτό παρακολουθούμε την MØ να ποζάρει κρατώντας το γνωστό πλέον σε όλους ροζ λουλούδι της ή να στήνεται για διάφορες φωτογραφήσεις. Στο τραγούδι, η MØ ερμηνεύει για την ζωή, όπου κάθεται σαν δεινός παρατηρητής και παλεύει για να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο και να ανατρέψει την βαρετή ρουτίνα της. Για την τραγουδίστρια, το να δημιουργήσει το “Blur” ήταν ένας τρόπος για να μπορέσει να επανέλθει στην φυσιολογική ζωή της έπειτα από τα ταξίδια της σε όλες τις ηπείρους λόγω των περιοδειών της.

Το “Blur” ήρθε ως follow-up του Imaginary Friend, τα οποία θα ακούσουμε στην αναλογική τους μορφή στις 19 Οκτωβρίου, όταν κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος “Forever Neverland”.

MØ - Blur

Back To Top