skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MØ – Nostalgia

Η MØ μας συστήνει το πιο περιπετειώδες τραγούδι της, “Nostalgia”!

Τίτλος τραγουδιού“Nostalgia”

Καλλιτέχνης: MØ

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 28 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η Δανή ερμηνεύτρια της synth-pop μουσικής σκηνής είναι και πάλι στο προσκήνιο με νέο υλικό. Η σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πολυ-βραβευμένη Karen Marie Aagaard Ørsted ή πιο απλά αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο κατά σειρά album της από την RCA Records και Sony Music και για τον λόγο αυτό μας προσφέρει μία πρώτη γεύση από τη νέα της δουλειά.

Ο νέος της δίσκος -άτιτλος ακόμη- αποτελεί το follow-up album του “No Mythologies to Follow” που κυκλοφόρησε το 2014 μαζί με τα hit singles της “Pilgrim” και “Don’t Wanna Dance”. Μετά από αρκετό καιρό η Δανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα solo τραγούδι, χωρίς κανένα όνομα του διεθνούς ρεπερτορίου να την συνοδεύει και πρόκειται για το περισσότερο περιπετειώδες τραγούδι της μέχρι σήμερα. Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για το “Nostalgia”, ένα uptempo τραγούδι με τα υποτονικά φωνητικά της τραγουδίστριας να μην σε καταβάλλουν αρνητικά. Η ίδια σε σχετικές της αναρτήσεις μέσω των social media μοιράστηκε με το κοινό της στίχους από το εν λόγω τραγούδι και αυτό πραγματεύεται έναν παιδικό έρωτα της MØ, για τον οποίο το 1997 έκλεψε το κινητό της μητέρας της για την επικοινωνία μαζί του.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου συνοδευμένο από ένα lyric video, όπου παρακολουθούμε την MØ στα νιάτα της με τον αδερφό, αλλά και τους κολλητούς της φίλους να περνούν τις πιο ξέφρενες στιγμές!

MØ - Nostalgia

Back To Top