skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Morrissey – Spent the Day in Bed

H νέα δισκογραφική δουλειά του Morrissey είναι… καθ’οδόν!

Τίτλος τραγουδιού: “Spent the Day in Bed”

Καλλιτέχνης: Morrissey

Μουσική / Στίχοι: Morrissey

Από το album: “Low In High School”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Morrissey επιστρέφει τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “World Peace Is None Of Your Business” και μας αποκαλύπτει το tracklist, το εξώφυλλο, τον τίτλο, την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου album του, αλλά και το πρώτο του single.

O δίσκος θα φέρει τον τίτλο “Low In High School” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου από την εταιρεία Etienne της BMG. Μερικοί τίτλοι από τα νέα τραγούδια του Morrissey στο tracklist του, φαίνεται πως ακολουθούν πιστά την ιδιόρρυθμη απαισιοδοξία του, όπως το “I Wish You Lonely” και το “I Bury The Living” ωστόσο, προς το παρόν το μόνο δείγμα που έγινε διαθέσιμο είναι το πρώτο επίσημο single του δίσκου, με τίτλο, “Spent the Day In Bed”. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο Joe Chiccarelli (Frank Zappa, The Strokes, Beck και The White Stripes) και ηχογραφήθηκε στα La Fabrique Studios στη Γαλλία και στο Forum Studios του Ennio Morricone στη Ρώμη.

Με μια συναρπαστική σύνθεση βασισμένη στα keyboards και την κιθάρα, το τραγούδι διατηρεί το γνώριμο μελωδικό μείγμα του πρώην τραγουδιστή των Smiths μέσα από το οποίο αντικατοπτρίζεται η φρίκη του σύγχρονου κόσμου όπως τον παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και αφού τα αποδοκιμάζει, επιλέγει να παραμείνει ολόκληρη τη μέρα του στο κρεβάτι παρά να εμπλακεί με αυτά.

Morrissey - Spent the Day in Bed

Back To Top