skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Moses Sumney – Indulge Me

O ταλαντούχος Moses Sumney κυκλοφόρησε ένα γαλήνιο τραγούδι από το ντεμπούτο album του, που κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες μέρες!

Τίτλος τραγουδιού: “Indulge Me”

Καλλιτέχνης: Moses Sumney

Μουσική / Στίχοι: Moses Sumney

Σκηνοθεσία: Sam Cannon

Από το album: “Aromanticism”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

O Αμερικανός, soul – folk τραγουδιστής και multi – instrumentalist Moses Sumney, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Indulge Me”. Το τραγούδι αυτό βρίσκεται στο επερχόμενο, ντεμπούτο, full-length album του καλλιτέχνη, που έχει τον ιδιαίτερο τίτλο “Aromanticism”. Η κυκλοφορία του ατμοσφαιρικού αυτού album αναμένεται στις 22 Σεπτεμβρίου από την Jagjaguwar, με μια tracklist 11 τραγουδιών. Περιγράφεται ως ένα «concept album για την αγάπη ως μια ηχητική ονειροπόληση, που επιδιώκει να διερευνήσει τις κοινωνικές κατασκευές γύρω από τον ρομαντισμό».

Δύο από τα τραγούδια του, αφορούν καινούριες εκδοχές προηγούμενων singles και συγκεκριμένα των “Plastic” και “Lonely World”. Τους προηγούμενους μήνες ακούσαμε το “Doomed” και το 6λεπτό “Quarrel”, η κυκλοφορία του οποίου συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό οπτικό υλικό.

Μόλις χθες (5/9) ο Sumney μοιράστηκε το “Indulge Me”, το τρίτο single του album. Πρόκειται για ένα γαλήνιο και κάπως μοναχικό τραγούδι, σε στίχους και μουσική του ίδιου του Sumney. Αναφέρεται στους πρώην εραστές που έχουν βρει νέο σύντροφο (“All my old lovers have found others”) καθώς και στην συνειδητοποίηση της αυτονομίας που σου δίνει αυτή η μοναξιά (“I don’t trouble nobody/ Nobody troubles my body after”). Tο “Indulge Me” κυκλοφόρησε με τη συνοδεία ενός εξίσου γαλήνιου και πολύ ατμοσφαιρικού οπτικού υλικού, σε μπλε φόντο και σε σκηνοθεσία Sam Cannon (υπεύθυνου και για το clip του “Quarrel”). Καθ’ όλη τη διάρκεια του video διακρίνουμε ένα πρόσωπο, πιθανότατα του Sumney, που σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεται κάτω από το νερό.

Moses Sumney - Indulge Me

Back To Top