skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Annie Lennox – Requiem For A Private War (from “A Private War” O.S.T.)

H Annie Lennox μετά από μια πολυετή αποχή από τη δισκογραφία επιστρέφει με το τραγούδι “Requiem For A Private War” από το soundtrack της ταινίας “A Private War”.

Τίτλος τραγουδιού“Requiem For A Private War”

Καλλιτέχνης: Annie Lennox 

Μουσική / Στίχοι: Annie Lennox 

Σκηνοθεσία: Matthew Heineman

Εταιρεία: First Score Music/Cutting Edge Music Services/Concord Music Group

Από το O.S.T.: “A Private War” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Annie Lennox έγραψε το τραγούδι “Requiem For A Private War” για τους τίτλους τέλους της ταινίας «A Private War», ο οποίος βασίζεται στη ζωή της ανταποκρίτριας εξωτερικής πολιτικής, Marie Colvin. Αυτό είναι το πρώτο νέο τραγούδι που έγραψε η frontwoman των θρυλικών Eurythmics μετά από το “Universal Child” που συμπεριλαμβανόταν στο εορταστικό album της “A Christmas Cornucopia” του 2010.

Όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matthew Heineman ζήτησε από την Annie Lennox να συνεισφέρει με ένα της τραγούδι στο soundtrack του “A Private War”, εκείνη ήταν αρχικά διστακτική καθώς πίστευε, όπως δήλωσε, ότι δεν μπορούσε να γράψει πια. Ωστόσο, η Lennox αποφάσισε ότι ήθελε να το δοκιμάσει και ήταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. “Κανονικά είμαι πολύ επικριτική με τις εμφανίσεις ή με τις ηχογραφήσεις μου”, είπε στο Entertainment Weekly. “Δεν θέλω να είμαι με κανέναν τρόπο συναισθηματική για κάτι τέτοιο, αλλά αν η Marie ήταν εδώ, πιστεύω ότι θα αισθανόταν ότι αυτό θα ήταν αντάξιο της”.

Η Lennox είδε την ταινία αφού έγραψε το τραγούδι, όπου παρατήρησε μια παράξενη σύμπτωση. Η πρώτη λέξη στην αρχή του τραγουδιού της είναι “Why” (“γιατί”) και ένα από τα τελευταία πράγματα που λέει η Marie Colvin στην ταινία είναι “Why? Why?” “It’s uncanny” (“Γιατί; Γιατί; Είναι εκπληκτικό»), είπε.

Annie Lennox - Requiem For A Private War (from "A Private War" O.S.T.)

Back To Top