skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Eleni Foureira – Tómame

H Ελένη Φουρέιρα επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο international hit!

Τίτλος τραγουδιού“Tómame”

Καλλιτέχνης: Ελένη Φουρέιρα

Μουσική / Στίχοι: Alex Papakonstantinou, Geraldo Sandell, Markus Videsäter, Eleni Foureira 

Σκηνοθεσία: Yannis Dimolitsas

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

H επιτυχία που γνώρισε η Ελένη Φουρέιρα μετά από τη συμμετοχή της στον τελευταίο Διαγωνισμό της Eurovision, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι “Fuego”, ήταν μάλλον αναμενόμενη κι έτσι η εκρηκτική Ελένη, προσπαθεί να καταξιωθεί πλέον και στο εξωτερικό.

Έτσι επανέρχεται με το τραγούδι “Tómame” ένα χαρούμενο, reggaeton-anthem το οποίο είναι ερμηνευμένο σε αγγλικούς και ισπανικούς στίχους, που φέρουν την υπογραφή του Alex Papakonstantinou. To team των Geraldo Sandell, Markus Videsäter, Didrick και Papaconstantinou, που έγραψαν το “Fuego”, είναι πίσω από την δημιουργία και αυτού του νέου τραγουδιού! Η κυκλοφορία του single έχει προγραμματιστεί στις 26 Οκτωβρίου από την Panik Records.

Στο συνοδευτικό music video του, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα, βλέπουμε την «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής σε πλάνα μέσα από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, στις παλιές εγκαταστάσεις Ελληνικού όπου προκάλεσε χαμό με τη σέξι εμφάνισή της και το νέο της τραγούδι! Στο video η Φουρέιρα δεν δίστασε να πετάξει όλα τις τα ρούχα και να μας χαρίσει υπέροχα πλάνα με το γυμνό, καλλίγραμμο κορμί της!

Eleni Foureira - Tómame

Back To Top