skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Hollywood Vampires – The Boogieman Surprise

Οι Hollywood Vampires, το supergroup των Alice Cooper, Johnny Depp και Joe Perry των Aerosmith, κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “The Boogieman Surprise”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Boogieman Surprise

Καλλιτέχνης: Hollywood Vampires 

Μουσική / Στίχοι: Hollywood Vampires 

Εταιρεία: earMUSIC

Από το L.P.: “Rise”

Ημ/νία κυκλοφορίας L.P.: 21 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Το πρώτο album των Hollywood Vampires κυκλοφόρησε το 2015 και αποτελούνταν κυρίως από διασκευές. Το “Rise” είναι το δεύτερο album τους και αποτελείται κυρίως από πρωτότυπα τραγούδια όπως το “Who’s Laughing Now”, το πρώτο επίσημο single του δίσκου που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό. Η συνέχεια έρχεται με το τραγούδι “The Boogieman Surprise”, το οποίο παρουσιάζεται μέσα από το επίσημο music video του που είναι δημιουργημένο από την ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού στο Montreux Jazz Festival που διεξήχθη στην Ελβετία πριν από ένα περίπου χρόνο.

“Το “Rise” δεν είναι μόνο ένα εντελώς διαφορετικό ζώο από το πρώτο album των Vampires, είναι μοναδικό σε οτιδήποτε έχω γίνει μέρος του”, δήλωσε ο Alice Cooper. “Το προσέγγισα πολύ διαφορετικά από αυτό που συνηθίζω όταν δουλεύω σε ένα album. Ο καθένας από εμάς; Joe, Johnny, Tommy και εγώ έχουμε γράψει όλοι τραγούδια σε αυτό το album. Αυτό που είναι διαφορετικό όμως είναι ότι δεν προσπάθησα να αλλάξω τα τραγούδια για να είμαι περισσότερο “Alice”. Επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικές επιρροές, ο ήχος αυτού του album είναι πολύ cool. Νομίζω ότι με αυτό το album, προσεγγίζουμε πραγματικά τον ήχο των Vampires, ενώ με το πρώτο album προσπαθήσαμε περισσότερο να βγάλουμε τα καπέλα μας στους εκλιπόντες rock n roll αδελφούς μας”.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο δίσκος δε θα έχει καθόλου διασκευές! Τα μη πρωτότυπα τραγούδια στο tracklist του θα είναι τα: “Heroes” του David Bowie, που ερμηνεύει ο Johnny Depp, το “People Who Died” των Jim Carroll Band και το “You Can’t Put Your Arms Around A Memory” του Johnny Thunder που ερμηνεύει ο Joe Perry.

Hollywood Vampires - The Boogieman Surprise

Back To Top