skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Jah Cure feat. Damian ‘Jr. Gong’ Marley – Marijuana

Jah Cure και Damian ‘Jr. Gong’ Marley στο “Marijuana”!

Τίτλος τραγουδιού: “Marijuana”

Καλλιτέχνης: Jah Cure feat. Damian ‘Jr. Gong’ Marley 

Μουσική / Στίχοι: Jah Cure, Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Frederick Seymour, Anwar McDonald

Σκηνοθεσία: Justin “Jus Bus” Nation

Εταιρεία: VP Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο υποψήφιος για Grammy, reggae superstar, Jah Cure, κυκλοφόρησε το single “Marijuana”, μια συνεργασία με τον Damian ‘Jr. Gong’ Marley μέσω της VP Records. Η παραγωγή, η μουσική και οι στίχοι υπογράφονται από τους ίδιους τους ερμηνευτές του τραγουδιού μαζί με τους Frederick Seymour και Anwar McDonald για την Iyah Cure Music Ltd. Το τραγούδι επαινεί την θαυμάσια ευφορία της κάνναβης πάνω σε έναν ομαλό και ρυθμικό ρυθμό. Με την αυξανόμενη αποδοχή και υποστήριξη της έρευνας για την κάνναβη που μπορεί να παρέχει ψυχαγωγικά, ιατρικά και άλλα οφέλη, το “Marijuana”, “αγκαλιάζει” τη συνειδητή χρήση της. Στο τραγούδι, τόσο ο Jah Cure όσο και ο Damian παραδίδουν εκπαιδευτικούς στίχους,  οι οποίοι μιλούν όχι μόνο για την  ολιστική πρακτική της μαριχουάνας, αλλά και για το κίνημα “πράσινης ενέργειας”.

Ο Jah Cure απέσπασε το βραβείο Grammy για το album “The Cure” που ήταν υποψήφιο στην κατηγορία “Best Reggae Album” το 2015. Το “The Cure” κατέλαβε την πρώτη θέση για 3 συνεχόμενες εβδομάδες μετά το ντεμπούτο του και παρέμεινε στα Top 10 U.S. Music Charts. Το επόμενο album του Jah Cure αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και μαζί με τo “Marijuana”, θα περιλαμβάνει τα προηγούμενα singles του: “Risk it All” με τη Phyllisia Ross, “Life is Real” με τον Popcaan και το πρόσφατο, “Pretty Face”.

Η σκηνοθεσία του music video ανήκει στον Justin “Jus Bus” Nation, και είναι ένα οπτικό αφιέρωμα στη μαριχουάνα με ζωντανές εικόνες του φυτού. Κινηματογραφημένο σαν μια παλιά σχολική ταινία, το video εμπεριέχει επίσης cameos από τους Alborosie, Luciano, Jesse Royal, Kumar, Capleton, Bushman και Kabaka Pyramid.

Jah Cure feat. Damian 'Jr. Gong' Marley - Marijuana

Back To Top