skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Lesley Roy – Maps (ESC 2021: Ireland)

Η Ιρλανδία παρουσιάζει το τραγούδι “Maps” της Lesley Roy με το οποίο θα διαγωνιστεί στο φετινό Διαγωνισμό της Eurovision!

Τίτλος τραγουδιού“Maps

Καλλιτέχνης: Lesley Roy

Μουσική/Στίχοι: Lukas Hällgren, Lesley Roy, EEVA (SWE), Philip Strand

Σκηνοθεσία: Ais Brady

Εταιρεία: –

Από το LP: “Eurovision Song Contest 2021”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Το 2020 μας είπε την ιστορία της ζωής της. Τώρα, η Ιρλανδή Lesley Roy είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει με το τραγούδι “Maps”, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στην Eurovision 2021.

To “Mpas” έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο πρωινό του RTÉ με τους Doireann & Eoghan στις 8:35 GMT / 9:35 CET. Το music video του ακολούθησε λίγο αργότερα, από το επίσημο YouTube κανάλι της Eurovision στις 9:00 GMT / 10:00 CET.

Οι στίχοι και η μουσική του “Maps” γράφτηκαν από την ίδια τη Lesley, μαζί με τον παραγωγό της Eurovision, Lukas Hallgren (“She Got Me”), τον Philip Strand (παραγωγός / τραγουδοποιός Normandie, Deepend) και την Emelie Eriksson. Τη σκηνοθεσία του music video ανέλαβε ο Ais Brady και γυρίστηκε στα βουνά Wicklow, της Ιρλανδίας.

Σύντομα, η Lesley θα ερμηνεύσει το τραγούδι για πρώτη φορά στο “The Late Late Show” ως μέρος μιας ειδικής εκπομπής για τη Eurovision. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 21:35 GMT / 22:35 CET και θα περιλαμβάνει επίσης παλιότερους νικητές όπως τους: Niamh Kavanagh, Linda Martin, Charlie McGettigan και Paul Harrington.

H Roy θα διαγωνιστεί με το “Maps” στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021 που αναμένεται να διεξαχθεί στις 18 Μάϊου στο Rotterdam της Ολλανδίας!

Lesley Roy - Maps (ESC 2021: Ireland)

TIX - Fallen Angel - Norway 🇳🇴 - National Final Performance - Eurovision 2021

Back To Top