skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Melissa Etheridge – Wild And Lonely

Η Melissa Etheridge επιστρέφει με νέο δισκογραφικό υλικό!

Τίτλος τραγουδιού“Wild And Lonely”

Καλλιτέχνης: Melissa Etheridge 

Μουσική / Στίχοι: Melissa Etheridge 

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Concord Records

Από το LP: “The Medicine Show”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η βραβευμένη με Grammy και Oscar ερμηνεύτρια, Melissa Etheridge, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και music video για το “Wild and Lonely”, το τελευταίο single από το επερχόμενο album της “The Medicine Show”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου μέσω της Concord Records. Από το video, οι οπαδοί fans μπορούν να πάρουν μια γεύση από αυτό το νέο υλικό που ερμηνεύεται ζωντανά από πρόσφατες εμφανίσεις της Melissa στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με το “Wild and Lonely”, η Etheridge βρέθηκε να εξερευνά θέματα του παρελθόντος της, αλλά με μια νέα προοπτική. Με τους στίχους του εξηγεί πως θέλει να ξεφύγει από τις ρουτίνες και να φτάσει σε αυτήν την εξαιρετική και “θυμωμένη λαχτάρα που μπαίνει στο δέρμα της”, όπως τραγουδάει. Η Melissa εξηγεί: “αυτό -το τραγούδι- είναι σαν ένα old-school-Melissa. Είναι διασκεδαστικό για μένα να παίζω με τον εαυτό μου πλέον, για την 57χρονη Melissa να παίζει με την αγωνία”.

Για αυτό το νέο αυτό album, η 15η κατά σειρά studio ηχογράφηση της, η Etheridge επανασυνδέθηκε με τον διάσημο παραγωγό  John Shanks  (Keith Urban, Bon Jovi, Kelly Clarkson) και η μουσική ηχογραφήθηκε σε μεγάλο βαθμό ζωντανά στο studio, με σκοπό να πιάσει το “ωμό συναίσθημα” του υλικού.

Melissa Etheridge - Wild And Lonely

Back To Top