skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Rammstein – Deutschland

Οι Rammstein πραγματοποιούν το μεγάλο τους comeback με το νέο, οπτικοποιημένο τους single, “Deutschland”.

Τίτλος τραγουδιού: “Deutschland”

Καλλιτέχνης: Rammstein

Μουσική / Στίχοι: Rammstein (Richard Z. Kruspe, Paul Landers, Till Lindemann, Christian Lorenz, Oliver Riedel, Christoph Schneider)

Σκηνοθεσία: Specter Berlin

Εταιρεία: Universal

Από το LP: “Rammstein “

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

H κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού από τη γερμανική hard-rock μπάντα των Rammstein φημολογούνταν εδώ και καιρό. Η αναμονή τελείωσε, καθώς το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Deutschland” μόλις κυκλοφόρησε συνοδευόμενο μάλιστα από ένα επικό music video, που σκηνοθέτησε ο Specter Berlin. Το video διάρκειας περίπου 10 λεπτών είναι εξαιρετικά κινηματογραφικό, παρουσιάζοντας διάφορα αποσπάσματα βίας στην ανθρώπινη ιστορία από μεσαιωνικές μάχες έως σύγχρονες αναταραχές. Η μέχρι τώρα πορεία των Rammstein είναι γεμάτη από διαμάχες και εδώ μερικά μέλη της μπάντας είναι ντυμένα με στολές συγκέντρωσης στρατοπέδου από το Ολοκαύτωμα. Σε ένα σημείο, περικυκλώνονται από μια ομάδα Ναζί (σε μία από τις οποίες παίζει και ο κιθαρίστας Richard Kruspe) που τους πυροβολούν εξ επαφής.

Νωρίτερα, το συγκρότημα αποκάλυψε ότι το νέο τους, ομώνυμο, album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Ο Kruspe δήλωσε τον Ιανουάριο ότι οι Rammstein πιθανώς να περιοδεύσουν μετά από την κυκλοφορία του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια. Επίσης έχει αφήσει υπόνοιες ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία τους περιοδεία, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Το 2016, οι Rammstein παρουσίασαν ένα νέο τραγούδι επί σκηνής, το οποίο είχε τίτλο “Ramm4”, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν το τραγούδι αυτό θα εμφανιστεί στη συνέχεια του “Liebe Ist Für Alle Da” του 2009 .

Rammstein - Deutschland

Back To Top