skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Rammstein – Radio

Οι Rammstein πραγματοποιούν το νέο, οπτικοποιημένο τους single, “Radio”.

Τίτλος τραγουδιού: “Radio”

Καλλιτέχνης: Rammstein

Μουσική / Στίχοι: Rammstein (Richard Z. Kruspe, Paul Landers, Till Lindemann, Christian Lorenz, Oliver Riedel, Christoph Schneider)

Σκηνοθεσία: Jörn Heitmann

Εταιρεία: Universal

Από το LP: “Rammstein”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

H κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού από τη γερμανική hard-rock μπάντα των Rammstein φημολογούνταν εδώ και καιρό. Η αναμονή τελείωσε, καθώς το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Deutschland” κυκλοφόρησε πριν από μερικές μόνο μέρες. Το επόμενο single του συγκροτήματος δεν άργησε να έρθει και μάλιστα συνοδευόμενο από ένα επικό music video, που σκηνοθέτησε ο Specter Berlin. Το video για το τραγούδι “Radio” είναι -για άλλη μια φορά- εξαιρετικά κινηματογραφικό, παρουσιάζοντας μια ομάδα στρατιωτών που χορεύουν στο ρυθμό του πολεμικού riff του τραγουδιού, ενώ οι ασπρόμαυρες σκηνές του ενισχύονται με footage του Richard Z. Krupse και του Paul Landers των Rammstein, ντυμένοι με τακτοποιημένα tuxes και έντονο μακιγιάζ.

Νωρίτερα, το συγκρότημα αποκάλυψε ότι το νέο τους, ομώνυμο, album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Ο Kruspe δήλωσε τον Ιανουάριο ότι οι Rammstein πιθανώς να περιοδεύσουν μετά από την κυκλοφορία του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια. Επίσης έχει αφήσει υπόνοιες ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία τους περιοδεία, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Το τραγούδι συνοδεύεται από συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του album όπως το artcover του αλλά και το tracklist του που παρουσιάζει έντεκα ολοκαίνουριους τίτλους από το συγκρότημα! Επίσης το single συνοδεύεται και από ένα remix που δημιούργησε το γερμανικό duo Twocolors.

Rammstein - Radio

Rammstein - Radio (Twocolors Remix)

Back To Top