skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Robbie Williams – I Just Want People To Like Me

Ο Robbie Williams επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι και ανακοινώνει την κυκλοφορία του “Under The Radar Vol.3”.

Τίτλος τραγουδιού“I Just Want People To Like Me”

Καλλιτέχνης: Robbie Williams

Στίχοι/Μουσική: Robbie Williams, Guy Chambers

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Farrell Music

Από το LP: “Under The Radar Volume 3”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 24 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Η τρίτη δόση της σειράς δίσκων με ακυκλοφόρητο υλικό “Under The Radar” που κυκλοφορεί ο μεγάλος Βρετανός τραγουδιστής, Robbie Williams, μόλις ανακοινώθηκε και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία. Η ανακοίνωση ήρθε με την κυκλοφορία του τραγουδιού, “I Just Want People to Like Me”, ένα δυναμικό Rock’n’Roll τραγούδι που σίγουρα θα σας ξεσηκώσει! Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Robbie σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του, Guy Chambers.

Ο Robbie μας κράτησε λίγο σε αγωνία παρουσιάζοντάς μας την ίδια ημέρα ένα μέρος του music video του τραγουδιού. Τελικά, χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση, ανέβηκε στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη, όπου ερμήνευσε το τραγούδι έχοντας για συνοδεία μόνο το μικρόφωνό του. Μπορεί η σκηνοθεσία να είναι λιτή, ο Williams όμως δεν παύει να είναι performer.

Το “Under The Radar Vol.3” είναι μια συλλογή ολοκαίνουργιων τραγουδιών που ποτέ δεν κατάφεραν να ενταχθούν στο tracklist κάποιου ολοκληρωμένου album, αλλά ο Robbie πάντα ήθελε να τα ακούσει το κοινό του. Μέχρι στιγμής 14 τραγούδια και 2 bonus tracks αποτελούν το tracklist του δίσκου που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο όπως αναφέρεται στο επίσημο site του Williams το artwork που συνοδεύει την προ-παραγγελία δεν είναι το τελικό

και μπορεί να αλλάξει καθώς και η τελική λίστα με τα τραγούδια που θα αποκαλυφθεί μετά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του Robbie που διεξάγονται μέσω του Vloggie Williams.

Η super deluxe έκδοση του album θα κυκλοφορήσει με τα ίδια τραγούδια που βρίσκονται στο κανονικό tracklist, ενώ extra θα περιλαμβάνει: 3 διπλής όψεως κάρτες (εκ των οποίων η μία θα είναι υπογεγραμμένη από τον Robbie), ένα booklet με τους στίχους των τραγουδιών, ένα αυτοκόλλητο παραθύρου, ένα μαγνητάκι ψυγείου, τη δωρεάν ψηφιακή λήψη του album, ένα χειρόγραφο μήνυμα από τον Robbie και τα δύο bonus tracks που αναφέρονται παραπάνω!

Robbie Williams - I Just Want People To Like Me

Back To Top