skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | The Dandy Warhols – Be Alright

Oι The Dandy Warhols παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο “Be Alright” μέσα από ένα 3600 music video.

Τίτλος τραγουδιού“Be Alright”

Καλλιτέχνης: The Dandy Warhols

Μουσική / Στίχοι: Brent DeBoer, Courtney Taylor-Taylor

Σκηνοθεσία: Courtney Taylor-Taylor

Εταιρεία: Dine Alone Records/PledgeMusic

Από το LP: “Why You So Crazy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: Ιανουάριος 2018

Art-Cover:

Το 2019 θα βρει τους The Dandy Warhols να γιορτάζουν την 25η επέτειό τους. Για το λόγο αυτό, έχουν σκοπό να ξεκινήσουν την επόμενη φάση της καριέρας τους με την κυκλοφορία του δέκατου studio album τους που θα έχει τίτλο “Why You So Crazy” (Dine Alone Records). Συγκεντρώνοντας αναφορές σε καλλιτέχνες όπως οι Fred Astaire και Ginger Rogers, την Chevy του Don MacLean και την εκκλησία του «Modern Love» του Bowie, αυτά τα 12 τραγούδια αντικατοπτρίζουν τα υπερρεαλιστικά οράματα της μπάντας που εναλλάσσονται με την πραγματικότητα. Προσφέροντας μια απόδραση από μια κουλτούρα που οδηγείται στο χείλος του γκρεμού, οι Dandy Warhols προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο σε αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν “25χρονη ενέργεια ηχητικής εξέγερσης”.

Πρώτο δείγμα από το album, είναι το off-kilter psych-pop single τους “Be Alright”, που συνοδεύεται από ένα music video 360°, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Jessica Paré, γνωστή από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Mad Men”.  Το video σκηνοθέτησε ο frontman του group, Courtney Taylor-Taylor.

“Έχουμε πάντοτε την τάση να δημιουργούμε τέχνη με συναισθηματική σαφήνεια”, εξηγεί ο Taylor-Taylor. “Αυτό χρειάζεται ο κόσμος περισσότερο από ποτέ, τώρα. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο έντονα ότι οι άνθρωποι χάνουν το μυαλό τους, και αυτοί είναι περισσότεροι από ποτέ. Οι τοπικές πολιτικές, η διεθνής πολιτική, τα ειδησεογραφικά προγράμματα, οι κωμικές σειρές και ο πρόεδρος μας, όλα δίνουν την αίσθηση ότι η φωτιά έχει ανάψει. Δεν υπάρχει η αίσθηση μιας φυσικής εξέλιξης της παραφροσύνης, απλά συνέβη. Οι περισσότεροι άνθρωποι συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως τρελός”. 

The Dandy Warhols - Be Alright

Back To Top