skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | The Revivalists – Change

Νέο τραγούδι από τους The Revivalists! Ακούστε το εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Change”

Καλλιτέχνης: The Revivalists

Μουσική / Στίχοι: David Shaw, John Ryan

Σκηνοθεσία: Zev Deans

Εταιρεία: Concord Loma Vista

Από το LP: “Take Good Care”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού των The Revivalists,“Change”, μόλις στις 19 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε πια και το music video. Όσοι από εσάς έχετε ακούσει το κομμάτι, θα γνωρίζετε ήδη ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό δείγμα του alternative ήχου που χαρακτηρίζει τη μουσική του συγκεκριμένου συγκροτήματος.

Για το αλληγορικό ύφος του νέου τους τραγουδιού (το οποίο γυρίστηκε στο New Mexico και το Meow Wolf), την έμπνευση και το περιεχόμενο της ιστορίας του μίλησε η μπάντα στο ηλεκτρονικό περιοδικό “FORBES”.

Στη συνέντευξή τους, οι The Revivalists, δήλωσαν ότι το κύριο θέμα που πραγματεύεται το τραγούδι, σχετίζεται ακριβώς με τα λόγια του ρεφρέν: “You’ ve got some change inside your pocket, but it doesn’ t change a thing.” Η έννοια του υλικού πλούτου και της κοινωνικής υπόστασης ενός ατόμου θα βρίσκεται πάντα εκεί, όμως τελικά αυτό δεν είναι τίποτα παρά μία παραίσθηση. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα φαίνεται καλύτερο από αυτό που ήδη έχεις και ποτέ δε θα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Forbes.

Το Meow Wolf επιλέχθηκε από το συγκρότημα για το βίντεο, επειδή κατά την άποψή τους, είναι ένα καταπληκτικό μέρος, το οποίο μάλιστα βοήθησε και

στο να γυριστούν τα όποια «σουρεαλιστικά» στοιχεία που απαιτούσε το concept. Όσο για το περιεχόμενο του video, αυτό μάς προβάλει το κόλπο με το οποίο μία κοπέλα καταφέρνει να μπει σε ένα club παρά το γεγονός ότι ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων έχει κιόλας εξαντληθεί. Έτσι, ο φύλακας του μαγαζιού, αφού αντιλαμβάνεται την είσοδό της, την ακολουθεί για να την αποβάλει. Όλα αυτά διαδραματίζονται ενώ παράλληλα οι The Revivalists παίζουν μουσική στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Η θαρραλέα θαυμάστρια καταλήγει να ακολουθεί το συγκρότημα βγαίνοντας από το club. Στη συνέχεια τη βλέπουμε να βρίσκεται σε ένα άσπρο δωμάτιο, ανοίγοντας την πόρτα του οποίου, βγαίνει από ένα ψυγείο στην κουζίνα ενός σπιτιού. Εκεί βλέπει το φύλακα του μαγαζιού που την κυνηγούσε και το μουσικό video ολοκληρώνεται με τους δύο ανθρώπους να αγκαλιάζονται.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το περιεχόμενο του τραγουδιού πιθανώς σχετίζεται με τις περιπέτειες του συγκροτήματος από τη στιγμή που έπαψε πια να παίζει σε clubs, αφού πέτυχε τη δημιουργία μίας τεράστιας επιτυχίας, την οποία όλοι μας έχουμε υπόψη και που έχει τίτλο “Wish I Knew You”.

Το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές εμφανίσεις, ενώ έχουν υπάρξει φορές που έχει μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα όπως οι Muse, οι Twenty One Pilots και οι Killers.

Μακάρι το “Change” να αποτελέσει γούρι για τη μπάντα και να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ιδιαίτερα παραγωγικής, μουσικά, περιόδου για αυτό!

Δώρα Βαρλά

The Revivalists - Change

Back To Top