skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Neneh Cherry – Shot Gun Shack

H Neneh Cherry παρουσιάζει το τραγούδι “Shot Gun Shack” που προλογίζει τον ολοκαίνουριο δίσκο της.

Τίτλος τραγουδιού“Shot Gun Shack”

Καλλιτέχνης: Neneh Cherry

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Smalltown Supersound x The Cherry Bear Organisation

Από το LP: “Broken Politics”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Η Neneh Cherry θα κυκλοφορήσει το πέμπτο studio album της, σε παραγωγή του Four Tet, με τίτλο “Broken Politics”, στις 19 Οκτωβρίου. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση η τραγουδίστρια μας χαρίζει και μια ακόμα προεπισκόπηση του δίσκου αυτού με το τραγούδι “Shot Gun Shack”, το οποίο παραπέμπει σε κύκλους φόβου και βίας. “Σήκωσε το όπλο, ξέρεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις”, τραγουδάει πάνω σε μια μουσική ερμηνεία που θυμίζει trip-hop.

Σε μια δήλωση, η Cherry είπε ότι ο τίτλος του τραγουδιού είναι εμπνευσμένος από μια συνομιλία που είχε στην κηδεία της μεγάλης jazz τραγουδίστριας, Ornette Coleman. “Δεν θυμάμαι καν το ποιος το είπε, αλλά σκέφτηκα, “Shotgun shack! Αυτός είναι ένας καλός όρος”, είπε, δίνοντας λεπτομέρειες για τo στιχουργικό θέμα του single. “Πρόκειται για έναν πολιτισμό όπλων -την έννοια των ζωνών πολέμου και τις τραγωδίες που φέρνουν τα όπλα εκεί. Η διακίνηση όπλων. Ο πολιτισμός δρόμου. Το όπλο είναι ένα ισχυρό πράγμα- επικίνδυνο, αλλά ισχυρό”.

Το τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία του “Kong” σε συν-παραγωγή του Four Tet και του 3D των Massive Attack και είναι ήδη διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορά αλλά και για προβολή στις οθόνες σας καθώς συνοδεύεται από ένα μινιμαλιστικό video clip που σκηνοθέτησε ο Jenn Nkiru.

Neneh Cherry - Shot Gun Shack

Back To Top