skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | New Politics – CIA

New Politics και “CIA” είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ωστόσο είναι το νέο τραγούδι του συγκροτήματος και μπορείς να το ακούσεις εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“CIA”

Καλλιτέχνης: New Politics

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Lost In Translation”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το alternative rock συγκρότημα είναι ξανά εδώ και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι. Οι New Politics περί τα τέλη του Ιούνη μας σύστησαν το νέο τους video clip για το τραγούδι “One Of Us”. Πρόκειται για τον προ-πομπό του επερχόμενου και τέταρτου κατά σειρά δίσκου του συγκροτήματος. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά φέρει τον τίτλο “Vikings” και χρονολογείται πίσω στο 2014. Σε γενικές γραμμές το συγκρότημα κάνει εύστοχες πολιτικές και κοινωνικές τοποθετήσεις μέσω της μουσικής του, κάτι το οποίο από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά το επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.

Ως follow-up του “One Of Us” ήρθε το “CIA”. Από τον τίτλο του και μόνο αντιλαμβανόμαστε ότι οι New Politics είναι εδώ για να τοποθετηθούν για ακόμα μία φορά στο σύστημα και τις πρακτικές του. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 2 Αυγούστου, ενώ η ρυθμική του σύνθεση σε προδιαθέτει να το ακούσεις μέχρι τέλους. Μαζί με την κυκλοφορία του “CIA” το συγκρότημα έκανε μία δήλωση από την οποία προέκυψε ότι το νέο τους album θα φέρει ως τίτλο “Lost In Translation” και η κυκλοφορία του αναμένεται στις 6 Οκτωβρίου 2017.

“Το ‘Lost In Translation’ αντιπροσωπεύει μία νέα κατάσταση στις ζωές μας. Έπειτα από χρόνια σε περιοδείες, ήταν σημαντικό για εμάς να επανακτήσουμε τους εαυτούς μας και να γράψουμε ειλικρινή τραγούδια σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Ξοδέψαμε αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί -ανάμεσα σε albums, ταινίες, εξόδους, αλλά και για τα μελλοντικά μας σχέδια. […] Το “Lost In Translation” σημαίνει ότι όλοι μας ψάχνουμε για κάτι, είτε αυτό είναι μία φωνή, μία έννοια, ένα μέρος που ανήκουμε. Όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις δικές μας προκλήσεις.”

New Politics - CIA

Back To Top