skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Niall Horan – Finally Free (“Smallfoot” O.S.T.)

Ο Niall Horan κυκλοφόρησε το νέο του single, για τις ανάγκες της ταινίας “Smallfoot”.

Τίτλος τραγουδιού“Finally Free”

Καλλιτέχνης: Niall Horan

Μουσική / Στίχοι: Tobias Jesso Jr., Julian Bunetta, John, Alexander Izquierdo, Niall Horan

Εταιρεία: Warner Bros.

Από το OST: “Small Foot”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

“Smallfoot” ή αλλιώς “Ο μικροπόδαρος” στα ελληνικά, είναι η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων από την Warner Bros, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Σεπτέμβρη. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Meechee και Migo, πίσω από τις φωνές των οποίων συναντάμε τους Zendaya και Channing Tatum. Η υπόθεση του “Smallfoot” είναι ότι ο Migo ανακαλύπτει μια νέα μορφή ζωής που πίστευε ότι δεν υπήρχε, και συγκεκριμένα τους ανθρώπους.

Πριν απολαύσουμε την ταινία, ήδη έχει ξεκινήσει η προώθησή της με την κυκλοφορία του επίσημου theme song. “Finally Free” είναι ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως στις 6 Ιουνίου. Ο ερμηνευτής του είναι ο Ιρλανδός καλλιτέχνης Niall Horan, ο οποίος σε συνεργασία με τους Tobias Jesso Jr., Julian Bunetta, John και Alexander Izquierdo, δημιούργησαν ένα pop/folk anthem που ως κύριο μήνυμά του είναι το αίσθημα της απελευθέρωσης.

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε τον τίτλο του single μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στις 2 Ιουνίου. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, είναι πολύ χαρούμενος για το “Finally Free” και ανυπομονεί να απολαύσει την ταινία. Το pre-order του soundtrack της ταινίας, καθώς και το τελικό tracklist, αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Niall Horan - Finally Free (“Smallfoot” O.S.T.)

Back To Top