skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nick Jonas – Find You

Υπνωτικό και ρομαντικό το νέο τραγούδι του Nick Jonas, “Find You”.

Τίτλος τραγουδιού“Find You”

Καλλιτέχνης: Nick Jonas

Μουσική / Στίχοι: Simon Wilcox, Nick Jonas

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί η καριέρα των Jonas Brothers να έληξε με συνοπτικές διαδικασίες, ο Nick Jonas όμως δεν άφησε το άστρο του να πάει χαμένο και κυνήγησε το όνειρό του, δίχως σταματημό. Σήμερα, εν έτει 2017, ο 24χρονος τραγουδιστής του pop ρεπερτορίου έχει στο ενεργητικό του τρεις ολοκληρωμένους δίσκους, με τους δύο από αυτούς να τοποθετούνται στην ενήλικη ζωή του.

Το πιο πρόσφατο album του Jonas φέρει τίτλο “Last Year Was Complicated” και η κυκλοφορία του έγινε στις 10 Ιουνίου 2016, ενώ μάλιστα ανέβηκε στην κατάταξη του αμερικανικού Billboard Hot 200, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά και με σκοπό την δημιουργία του επόμενου δίσκου του, ο οποίος παραμένει ακόμα άτιτλος, ο Nick Jonas κυκλοφόρησε το τραγούδι “Find You”. Πρόκειται για μία mid-tempo pop σύνθεση, η οποία ξεκινάει ονειρικά και καταλήγει σε ένα dance anthem από το οποίο δεν λείπει ο ρομαντισμός.

Το εν λόγω τραγούδι ήρθε ως το follow-up του Remember I Told You, στο οποίο συνεργάστηκε με τους Anne-Marie και Mike Posner, ενώ και τα δύο θα συμπεριληφθούν στον επερχόμενο δίσκο του, για τον οποίο ακόμη δεν είναι σίγουρος εάν θα αποτελεί αποκλειστικά και μόνο ένα studio album.

Nick Jonas - Find You

Back To Top