skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nick Jonas – Home (Ferdinand O.S.T.)

Ο Nick Jonas ερμηνεύει το τραγούδι “Home” από το soundtrack της ταινίας “Ferdinand”!

Τίτλος τραγουδιού“Home”

Καλλιτέχνης: Nick Jonas

Μουσική / Στίχοι: Nick Jonas, Justin Tranter, Nick Monson.

Από το album: “Ferdinand (Original Motion Picture Soundtrack)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Nick Jonas ηχογράφησε το τραγούδι “Home” ως το βασικό μουσικό θέμα για το soundtrack της αναμενόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Ferdinand” της Blue Sky Studios. Ο τραγουδιστής κα τραγουδοποιός έγραψε το τραγούδι αυτό με την πολύτιμη προσφορά του Justin Tranter και του Nick Monson.

Το τραγούδι, το οποίο ήδη κυκλοφορεί ανεξάρτητα από το soundtrack μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων, θα περιλαμβάνεται στην ταινία του Carlos Saldanha (“Rio”) στους ήρωες της οποίας δανείζουν τις φωνές τους καλλιτέχνες όπως: John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Anthony Anderson, Daveed Diggs, Gabriel Iglesias, Bobby Cannavale, David Tennant, Peyton Manning, Flula Borg, Sally Phillips καθώς και οι τραγουδιστές Miguel και Juanes.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “The Story of Ferdinand” του Munro Leaf και του Robert Lawson και μιλάει για την ιστορία ενός γιγάντιου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Tη μουσική σύνθεση του original score της ταινίας υπογράφει ο μεγάλος κινηματογραφικός συνθέτης, John Powell και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα της ταινίας στις 15 Δεκεμβρίου 2017 από την 20th Century Fox.

Nick Jonas - Home (Ferdinand O.S.T.)

Back To Top