skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nina Nesbitt – The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change

Η Nina Nesbitt είναι ξανά κοντά μας με αμέτρητη αισιοδοξία, νούφαρα και το τραγούδι της «The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change»!

Τίτλος τραγουδιού“The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change”

Καλλιτέχνης: Nina Nesbitt

Μουσική / Στίχοι: Nina Nesbitt

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Η Nina Nesbitt έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το single που κυκλοφόρησε το 2014, υπό τον τίτλο “Stay Out” και κατάφερε να γίνει το πρώτο της Top 40 τραγούδι. Ο Φλεβάρης του 2014 ήταν ο μήνας σταθμός για την τραγουδίστρια, καθώς τότε κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο album. Το “Paroxide”, όπως λέγεται, κυκλοφόρησε μέσω της Island Records κι έλαβε θετικές κριτικές.

Η νεαρή τραγουδίστρια μπήκε ξανά στο studio, με σκοπό την προετοιμασία του δεύτερου κατά σειρά δίσκου της, για τον οποίο περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Στις 14 Ιουλίου 2017, η Nesbitt κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι-προπομπό του επερχόμενου, άτιτλο ακόμα δίσκου της, “The Moments I’m Missing” σε συνεργασία με τον Goody Grace.

Έκτοτε, η νεαρή τραγουδίστρια σύστησε στο κοινό ακόμα ένα τραγούδι της, με τίτλο “The Best You Had”, ενώ μερικούς μήνες μετά είναι ξανά κοντά μας με μία ολοκαίνουρια δημιουργία, χωρίς να διευκρινίζεται εάν θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο δίσκο της, για τον οποίο πλέον και μετά από τόσο καιρό επιφυλασσόμαστε για την κυκλοφορία του. Το νέο της τραγούδι έχει τίτλο “The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change” και αποτελεί μία αισιόδοξη indie-folk δημιουργία, με τα σχεδόν νωχελικά φωνητικά της Nesbitt να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Nina Nesbitt - The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change

Back To Top