skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noah Cyrus – Stay Together

Η Noah Cyrus κυκλοφόρησε το νέο της single.

Τίτλος τραγουδιού: “Stay Together

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus

Μουσική / Στίχοι: Emily Warren Schwartz/Nicholas Gale/Britt Burton/Noah Cyrus/Hudson Mohawke/Digital Farm Animals

Από το album: “NC-17”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια – στιχουργός και μικρότερη αδελφή της Miley Cyrus, Noah, συστήθηκε στο κοινό με το πρώτο της τραγούδι “Make Me (Cry)”. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει δυναμικά.

Το νέο της single είναι το “Stay Together” και κυκλοφόρησε επίσημα στις 14 Απριλίου. Το “Stay Together” είναι ένα pop-electro mid-tempo τραγούδι και αναφέρεται στη περιπλάνηση και στη ζωή τη νύχτα, αλλά και το one-night-stand που ενδέχεται να προκύψει. Το νέο τραγούδι της Cyrus έχει επιρροές από την Lorde, Tove Lo και Charli XCX.

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στον ντεμπούτο δίσκο της, με τίτλο “NC-17”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη RECORDS. Οι στίχοι της νέας της επιτυχίας είναι δημιούργημα συνεργασίας των Emily Warren Schwartz, Nicholas Gale, Britt Burton και Noah Cyrus, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Hudson Mohawke και Digital Farm Animals.

Το “Stay Together” είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά). Το νέο single της Noah Cyrus έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού και έχει μια αρκετά καλή πορεία στα iTunes Charts.

Noah Cyrus - Stay Together

Back To Top