skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noel Gallagher’s High Flying Birds – Black Star Dancing

Ο Noel Gallagher επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: «Black Star Dancing»

Καλλιτέχνης: Noel Gallagher’s High Flying Birds 

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Sour Mash Records/Universal

Από το EP: “Black Star Dancing”

Ημ/νία κυκλοφορίας EP: 2 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο Noel Gallagher ανακοίνωσε την δισκογραφική επιστροφή του με το ολοκαίνουριο EP του συγκροτήματος του Noel Gallagher’s High Flying Birds που θα έχει τίτλο, “Black Star Dancing” μέσα από το οποίο μας παρουσίασε το ομότιτλο τραγούδι.

Το νέο EP από τον πρώην κιθαρίστα των Oasis είναι η πρώτη του νέα κυκλοφορία μετά από το album “Who Built the Moon” του 2017, και το προαναφερθέν τραγούδι αποδεικνύει πως αυτή τη φορά ο Noel έχει αντλήσει έμπνευση από ορισμένες απίθανες μουσικές επιρροές του.

Ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του: «To τραγούδι καταφέρνει να συνδυάσει τις επιρροές μου από τον David Bowie, τους INXS, τους U2, τους Queen, τους Indeep και τους ZZ Top FFS!» και συνέχισε λέγοντας “Ίσως να παρακολουθούσαμε πάρα πολύ το Top Of The Pops πρόσφατα … έτσι κι αλλιώς, είναι “ντόπα”… όχι τα λόγια μου, αλλά τα λόγια του Nile Rogers που χόρευε κυριολεκτικά στο studio όταν το άκουσε!”.

Το υπόλοιπο EP θα εμπεριέχει δύο ακόμα νέα τραγούδια (“Rattling Rose” και “Sail On”), μαζί με ένα 12″ mix του ”Black Star Dancing” αλλά και ένα επιπλέον remix από τον Βρετανό μουσικό παραγωγό The Reflex.

Noel Gallagher's High Flying Birds - Black Star Dancing

Back To Top