skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noel Gallagher’s High Flying Birds feat.Paul Weller – Holly Mountain

Το συγκρότημα του Noel Gallagher, Noel Gallagher’s High Flying Birds, μοιράστηκε το πρώτο single του καινούριου δίσκου, στο οποίο συμμετέχει ο Paul Weller!

Τίτλος τραγουδιού: “Holly Mountain”

Καλλιτέχνης: Noel Gallagher’s High Flying Birds

Μουσική / Στίχοι: Noel Gallagher

Από το album: “Who Built The Moon”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 24 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Noel Gallagher’s High Flying Birds, με τίτλο “Who Built The Moon”, την οποία έκανε ο Gallagher δημοσιεύοντας ένα trailer με μουσική επένδυση από τα νέα τραγούδια του δίσκου, το συγκρότημα μοιράστηκε το πρώτο single αυτού, που έχει το όνομα “Holly Mountain”. Το “Who Built The Moon” πρόκειται για τον τρίτο δίσκο του συγκροτήματος, ο οποίος θα αποτελείται από 11 τραγούδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Στο “Holly Mountain” μπορούμε να απολαύσουμε την πρώτη guest εμφάνιση – έκπληξη του δίσκου, η οποία δεν είναι άλλη από τον Paul Weller των Jam (όργανο). Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στο πρώην μέλος των Oasis, Noel Gallagher, ενώ η παραγωγή του έγινε από τον David Holmes. Πρόκειται για ένα upbeat, γεμάτο ενέργεια τραγούδι, η μελωδία του οποίου είναι χτισμένη γύρω από πνευστά και φλάουτο.

Μιλώντας για το “Holly Mountain” ο Gallagher δήλωσε: «Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που ο David και εγώ κάναμε την πρώτη εβδομάδα που δουλέψαμε μαζί. Κατάλαβα αμέσως ότι αυτό θα είναι το πρώτο single. Υπάρχει τόσο πολύ χαρά σε αυτό. Μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που έγραψα ποτέ. Έχει υπέροχο live ήχο. Τα παιδιά μου το λατρεύουν, τα παιδιά των φίλων μου το λατρεύουν όλα και είμαι σίγουρος ότι «τα παιδιά» θα το λατρέψουν».

Noel Gallagher’s High Flying Birds feat.Paul Weller – Holly Mountain

Back To Top