skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noel Gallagher’s High Flying Birds – God Help Us All (Demo)

Η demo version του “God Help Us All” των Noel Gallagher’s High Flying Birds αποκτά το δικό της lyric-video.

Τίτλος τραγουδιού“God Help Us All (Demo)”

Καλλιτέχνης: Noel Gallagher’s High Flying Birds

Μουσική / Στίχοι: Noel Gallagher

Εταιρεία: Sour Mash Records

Από το single: “It’s A Beautiful World” (B-Side)

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το “God Help Us All” είναι το bouns track που μπορεί κανείς να βρει στην ιαπωνική έκδοση του “Who Built the Moon?”, του τελευταίου album των Noel Gallagher’s High Flying Birds. Το τραγούδι προϋπήρχε με μια άλλη μορφή από τις ημέρες της δημιουργίας του “Heathhen Chemistry” των Oasis , με τον εναλλακτικό τίτλο “If There’s A God”. Εκείνη η εκτέλεση του τραγουδιού, είχε μια mid-tempo rock σύνθεση την οποία “καθοδηγούσε” η ακουστική κιθάρα του Noel Gallagher. 

Με αφορμή την κυκλοφορία του single “It’s A Beautiful World”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό το συγκρότημα, μια demo εκδοχή του τραγουδιού ήρθε επίσης στην επιφάνεια, συνοδεύοντας το ως b-side. Αυτό είναι και το καινούριο single που κυκλοφορεί ο Noel με τους Birds και μάλιστα μας το παρουσιάζει οπτικοποιημένο μέσα από ένα ολοκαίνουριο lyric-video που σκηνοθέτησε ο Ste McGregor. Η κυκλοφορία αυτή έχει μάλλον ως στόχο να υπογραμμίσει το ισχυρό μήνυμα των στίχων του τραγουδιού που αναφέρεται στην κοινωνική παράνοια που ζει τα τελευταία χρόνια ο πλανήτης!

Το “Who Built the Moon?”, κατάφερε να φτάσει την κορυφή του βρετανικού Album Chart, όταν κυκλοφόρησε το 2017,  θέση που διατήρησε για δύο εβδομάδες, σημειώνοντας πωλήσεις που το έκαναν γρήγορα “χρυσό”!

Noel Gallagher’s High Flying Birds - God Help Us All (Demo)

Back To Top