skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Of Mice & Men – How To Survive

Οι Of Mice & Men κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, “How To Survive”!

Τίτλος τραγουδιού: “How To Survive”

Καλλιτέχνης: Of Mice & Men 

Μουσική / Στίχοι: Valentino Arteaga, Josh Wilbur, Alan Ashby, Aaron Pauley, Philip Manansala

Εταιρεία: Rise Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Το αμερικανικό, metalcore συγκρότημα από το Orange County στην Καλιφόρνια επιστρέφουν με νέο υλικό. Προπομπός αυτού είναι το ολοκαίνουριο single του, με τίτλο “How To Survive”, που κυκλοφόρησε στις 15 Φεβρουαρίου. Οι Of Mice & Men, βετεράνοι στο είδος, και πιο συγκεκριμένα ο Aaron Pauley αναφέρει:

“Το ‘How To Survive’ είναι ένα anthem για εκείνους που έχουν λάβει το τέλος του άθικτου και στοχευμένου μίσους και κακοποίησης. Είναι για το παιδί που έχει εκφοβηθεί, χτυπηθεί κι αγνοηθεί στο σχολείο.” Μιλώντας για μία μεγάλη λίστα ανθρώπων κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, οι Of Mice & Men κυκλοφόρησαν το εν λόγω τραγούδι για να δηλώσουν συμπαράσταση σε όλους αυτούς και να κατακεραυνώσουν τις άσχημες, σχεδόν εγκληματικές συμπεριφορές.

Το “How To Survive” κυκλοφορεί ως το follow-up της τελευταίας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του τετραμελούς συγκροτήματος, με τίτλο “Defy”. Το album αυτό ήρθε στο προσκήνιο τον Ιανουάριο του 2018 κι έφτασε έως τη θέση Νο.2 των αμερικανικών indie charts. Αξίζει να αναφέρουμε πως η αποχώρηση του Austin Carlile από το συγκρότημα φαίνεται πως δεν πτόησε τα λοιπά μέλη, τα οποία συνεχίζουν ακάθεκτα το έργο τους.

Of Mice & Men - How To Survive

Back To Top