skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | OneRepublic – No Vacancy

Οι OneRepublic κυκλοφόρησαν το νέο τους single.

Τίτλος τραγουδιού: “No Vacancy

Καλλιτέχνης: OneRepublic

Μουσική / Στίχοι: Ryan Tedder/StarGate

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Το Αμερικάνικο διάσημο και αγαπημένο σε όλους συγκρότημα, OneRepublic, κυκλοφόρησε στα μέσα του 2016 το τέταρτο album του “Oh My My”. Μετά το τέλος της προώθησης του δίσκου αυτού, η διάσημη μπάντα έρχεται και πάλι στο μουσικό προσκήνιο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το νέο τους single με τίτλο, “No Vacancy”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου από την Intercope Records, είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του συγκροτήματος για τη φετινή χρονιά.

Το “No Vacancy” είναι ένα pop-dance τραγούδι, με μικρές electo και rock πινελιές, πράγμα που δηλώνει πως οι OneRepublic παραμένουν σταθεροί στο είδος μουσικής που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του frontman της μπάντας, Ryan Tedder και του διάσημου Αμερικάνικου duo,StarGate.

Το τραγούδι σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούριας εποχής για το συγκρότημα και τον ερχομό της νέας δισκογραφικής του δουλειάς, για την οποία δεν υπάρχουν ακόμα περαιτέρω πληροφορίες. Το single είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

OneRepublic - No Vacancy

Back To Top