skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paloma Faith – Crybaby

Η κομψή κι εκκεντρική Paloma Faith μας συστήνει το “Crybaby”, προπομπό του νέου της δίσκου!

Τίτλος τραγουδιού“Crybaby”

Καλλιτέχνης: Paloma Faith

Μουσική / Στίχοι: Paloma Faith, Lindy Robbins, Cleo Tighe, Starsmith

Από το album: “The Architect”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Από τα πρώτα της κιόλας βήματα στην μουσική βιομηχανία, η ερμηνεύτρια με το εκφραστικό πρόσωπο και το σικάτο style κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να αναδείξει το debut album της ως διπλά πλατινένιο. Έκτοτε η μία επιτυχία διαδέχθηκε την άλλη, τόσο όσον αφορά τα singles, όσον αφορά και τα επόμενα studio albums. Η Paloma Faith έχει φτάσει εν έτει 2017 να έχει τρεις ολοκληρωμένους δίσκους, με τον “A Perfect Contradiction” να αποτελεί το μεταβατικό στάδιο για την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου “The Architect”.

Το pin-up girl έχει εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα και η επιλογή της ως coach στο βρετανικό The Voice, το 2015, δεν φάνηκε καθόλου παράλογη. Γεμάτη σχέδια και προετοιμασίες για τις επόμενες δημιουργίες της, η Faith προέβαινε σε δηλώσεις σχετικά με την κυκλοφορία του νέου της δίσκου τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αυτό να συμβεί. Μία από αυτές αφορούσε την συνεργασία της με μία ολοκληρωμένη ορχήστρα με διευθύνων τον David Arnold.

Μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του “The Architect”, η Faith δημοσίευσε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών μία πρόγευση από αυτόν, που φέρει τον τίτλο “Crybaby”. Η νέα της δημιουργία βασίζεται στον pop ρυθμό, ενώ μπορούμε να ξεχωρίσουμε ψήγματα από soul μουσικές αναφορές, που μαζί με την jazzy φωνή της το συνολικό αποτέλεσμα καταλήγει να είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον και να ακούγεται ευχάριστα. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας, σε συνεργασία με τους Lindy Robbins, Cleo Tighe και Starsmith.

Paloma Faith - Crybaby

Back To Top