skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Papa Roach – Not The Only One

Οι Papa Roach μας συστήνουν τον νέο τους ήχο μέσα από το τραγούδι “Not The Only One” από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά!

Τίτλος τραγουδιού“Not The Only One”

Καλλιτέχνης: Papa Roach

Μουσική / Στίχοι: Jacoby. Shaddix, Jerry Horton, Tobin Esperance, Anthony Esperance, Nicholas Furlong, Colin Brittain

Εταιρεία: Eleven Seven Music

Από το LP: “Who Do You Trust?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 18 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Γνωστοί για τον σκληροπυρηνικό rock ήχο τους, οι Papa Roach επανέρχονται δισκογραφικά κάνοντάς μας μία νέα πρόταση. Πρόσφατα γνωρίσαμε το νέο τους single Who Do You Trust?, προπομπό του ομότιτλου, επερχόμενου δίσκου τους και τώρα το τετραμελές συγκρότημα μοιράζεται μαζί μας ένα αλλιώτικο τραγούδι τους. Αλλιώτικο με την έννοια του ότι δεν διατηρεί το γνώριμο ύφος τους, αλλά συνάδει με τις mainstream rock δημιουργίες του χώρου. Το “Not The Only One” κυκλοφόρησε, λοιπόν, στις 16 Νοεμβρίου και διατηρεί ρυθμικά στοιχεία, με ‘σκληρά’ riffs από κιθάρες και την φωνή Shaddix να έχει για ακόμα μία φορά τον κυρίαρχο ρόλο.

Το alternative rock συγκρότημα αναμένεται να κυκλοφορήσει την δέκατη δισκογραφική του δουλειά στις 18 Ιανουαρίου του 2019, μέσω της Eleven Seven Music. Για την διαφοροποίηση της δημιουργίας (μουσική-στίχοι) των τραγουδιών τους, ο Shaddix δεν άργησε να πάρει τον λόγο και να πει: “Υπάρχουν μερικά τραγούδια με τα οποία προκαλούμε τους θαυμαστές μας (λέγοντάς τους) ‘θα μας ακολουθήσετε σε αυτόν τον δρόμο;’ Το υλικό που δημιουργούμε πιστεύουμε πως είναι απλά εξαιρετικό. Είναι τόσο εμπνευσμένο και τόσο μοναδικό και διαφορετικό και rock και εμβληματικό και γεμάτο πάθος. Είναι αδιάψευστο”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Papa Roach τον Δεκέμβριο θα βρεθούν σε μία περιοδεία σε στρατιωτικές βάσεις στην Ασία, ενώ το 2019 θα βρεθούν στο πλευρό των Shinedown και Asking Alexandria στο πλαίσιο της περιοδείας “Attention! Attention!” στην Βόρεια Αμερική.

Papa Roach - Not The Only One

Back To Top