skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Parachute – Ocean

Οι Parachute μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Ocean”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ocean

Καλλιτέχνης: Parachute

Μουσική / Στίχοι: Will Anderson, Jackson Morgan

Εταιρεία: Thirty Tigers

Από το LP: “Parachute”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 10 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Οι Parachute είναι ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο από το 2006 και παρά το μεγάλο, πιστό κοινό τους, στην χώρα μας δεν είναι ευρέως γνωστοί. Ασπάζονται το είδος της pop-rock μουσικής σκηνής και αποτελούνται από τρία μέλη, έπειτα από αρκετές διαφοροποιήσεις στη σύνθεσή τους.

Σήμερα, οι Parachute είναι οι Will Anderson (φωνητικά, κιθάρα, πιάνο), Johnny Stubblefield (drums) και Kit French (πλήκτρα, φωνητικά, σαξόφωνο). Το τριμελές συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του συνολικά τέσσερα studio albums, με το πρώτο να έχει κυκλοφορήσει το 2009 και να έχει τίτλο “Losing Sleep”, ενώ το πιο πρόσφατο είναι το “Wide Awake” που κυκλοφόρησε το 2016.

Πριν λίγο καιρό, οι Parachute επέστρεψαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα φέρνοντας μαζί τους ένα ανεξάρτητο single τους και follow-up του “What Side Of Love” (2016). Ο λόγος λοιπόν γίνεται για το τραγούδι “Had It All” που είναι σε παραγωγή του Jacquire King ενώ η συνέχεια του είναι ήδη εδώ με το ακόμα πιο πρόσφατο τραγούδι, με τίτλο “Ocean” που αποτελεί μια μελωδική, ανεβαστική δημιουργία την οποία υπογράφουν συγγραφικά ο Will Anderson μαζί με τον Jackson Morgan. Τα alternative rock ηχοχρώματα συνδυάζονται αρμονικά με τα synths, αλλά και τα pop στοιχεία, καθιστώντας το τραγούδι ένα εύπεπτο δημιούργημα κι έτοιμο να ενταχθεί στην mainstream σκηνή.

Parachute - Ocean

Back To Top