skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Parov Stelar feat. Krysta Youngs – Taking Over

O Parov Stelar επέστρεψε με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Taking Over”

Καλλιτέχνης: Parov Stelar feat. Krysta Youngs

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Parov Stelar

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

“Πάω σε όλο τον κόσμο”… Ο πρώτος στίχος του τραγουδιού “Taking Over” δείχνει εξαρχής ποιες είναι οι προθέσεις του δημιουργού του, Parov Stelar. Electro-dance ρυθμός στην καλύτερη του μορφή, συνδυάζεται άψογα με το ρετρό και συνάμα χαρούμενο ταμπεραμέντο του. Ακριβώς πάνω στην ώρα για την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας του για το 2018, ο Parov Stelar κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι στις 16 Μαρτίου 2018.

Σε αυτό συμμετέχει και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Krysta Youngs την οποία ο Stelar κάλεσε για να επενδύσει με την εντυπωσιακή φωνή της, αυτό το έργο. Η Youngs έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με καλλιτέχνες όπως: Christina Aguilera, Cee-Lo Green και Rihanna, για να αναφέρουμε μόνο λίγους.

Το “Taking Over” είναι το πρώτο δείγμα που παίρνουμε από το επόμενο -κι ακόμα άτιτλο- album του Parov Stelar, που καταφτάνει με το συνοδευτικό του video clip σε σκηνοθεσία του ίδιου του Marcus Füreder (a.k.a. Parov Stelar). Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι σπουδές στις τέχνες εφαρμόστηκαν και στην πράξη κι έτσι το τραγούδι και το video έγιναν ένα πλήρες έργο τέχνης. Ο Parov Stelar χτίζει νέες γέφυρες, δείχνει θάρρος να αλλάξει και παρ ‘όλα αυτά καταφέρνει να παραμείνει αληθινός στο συγγραφικό του ταλέντο!

Parov Stelar feat. Krysta Youngs - Taking Over

Back To Top