skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Parov Stelar – Mambo Rap

Ο “πατριάρχης” του electro-swing, Parov Stelar επιστρέφει με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Mambo Rap”

Καλλιτέχνης: Parov Stelar

Μουσική / Στίχοι: Parov Stelar

Εταιρεία: Etage Noir Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ο μουσικός παραγωγός και DJ, Marcus Füreder από την Αυστρία, έγινε γνωστός επαγγελματικά με το ψευδώνυμο Parov Stelar, ένα όνομα που με τη σειρά του ταυτίστηκε με το στυλ της μουσικής του που είναι ένας συνδυασμός από jazz, house, electro και breakbeat. Είναι γνωστός ως ένας από τους πρωτοπόρους της electroswing και ήδη μετρά αμέτρητες επιτυχίες που ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες!

Πρόσφατα έκανε το μεγάλο του comeback με το τραγούδι “Taking Over” στο οποίο συμμετέχει και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Krysta Youngs, ενώ τώρα μας παρουσιάζει ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο “Mambo Rap”, το οποίο τον επαναφέρει στα γνώριμα μουσικά του λημέρια!

“Το “Mambo Rap” είναι η τέλεια συγχώνευση της vintage και σύγχρονης μουσικής. Και πάλι, ο master των Samples αποδεικνύει ότι μπορεί να ενώσει διαφορετικά είδη -παλιά και νέα- όπως κανένας άλλος και πάντα να συναντά το σύγχρονο Zeitgeist. Πασπάλισε με βρετανικό hip hop το retro αυτό δημιούργημα και τα ηλεκτρονικά στοιχεία αφήνουν μια νέα γεύση που παραμένει στον αέρα μετά από κάθε ακρόαση”.

Parov Stelar - Mambo Rap

Back To Top