skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Party Pupils – Sax On The Beach

Οι Party Pupils συνεργάζονται με τον Dominic Lalli στο άκρως καλοκαιρινό “Sax On The Beach”!

Τίτλος τραγουδιού“Sax On The Beach”

Καλλιτέχνης: Party Pupils

Μουσική / Στίχοι: Dominic Lalli, Ryan EXOE, MAX

Εταιρεία: Dim Mak Records

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Τι μπορεί να προκύψει όταν συνευρεθούν ένας από τους σημαντικότερους sax μουσικούς στον κόσμο της EDM με ένα δίδυμο που αποτελείται από έναν εκπληκτικό τραγουδιστή και έναν παραγωγό; Τουτέστιν, οι Party Pupils (που αποτελούνται από τον MAX και τον RyanEXOE) με τη βοήθεια του Dominic Lalli των Big Gigantic, μπήκαν μαζί στο studio και τώρα μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους με τον κομψό τίτλο “Sax On The Beach”.

Το τραγούδι αυτό εγγυάται να σας ξεσηκώσει σε χορό από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Ο Dominic ξεκινά να παίζει σαξόφωνο με τις ιδιαίτερες ικανότητές του να δίνουν μια sexy αισθητική από την αρχή του τραγουδιού αφήνοντας χώρο στα “λεία” φωνητικά του MAX να “γλιστρήσουν” πάνω από τη φανταστική μελωδία του. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον ίδιο τον MAX και προσφέρουν μια υπέροχη ισορροπία αποπλάνησης και ενέργειας. Το “Sax On The Beach” είναι ένα non-brainer για όποιον θέλει να προσθέσει ένα ποιοτικό χορευτικό -καθαρά- τραγούδι στο καλοκαιρινό playlist του!

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single από την Dim Mak Records και διατίθεται μέσα από όλες τις γνωστές κονσόλες streaming, ενώ παράλληλα συνοδεύεται κι από ένα καλοκαιρινό, animated lyric-video που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Party Pupils - Sax On The Beach

Back To Top