skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Phillip Phillips – Dance With Me

Ο Phillip Phillips προσφέρει στο κοινό μία από τις πιο προσωπικές του στιγμές, αυτή του γάμου του, μέσα από το τραγούδι που έγραψε ο ίδιος για τον πρώτο χορό του ζευγαριού, “Dance with Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Dance With Me”

Καλλιτέχνης: Phillip Phillips

Μουσική / Στίχοι: Phillip Phillips

Από το album: “Collateral”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το να έχει κανείς φαντασία σε τόσο προσωπικές στιγμές είναι ταλέντο και ο Phillip Phillips έχει αστείρευτο. Για τον πρώτο χορό του γάμου του, ο Αμερικανός τραγουδιστής έγραψε κατ’ αποκλειστικότητα ο ίδιος το τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Dance with Me”, μία μοναδική μπαλάντα με λόγια βγαλμένα από την καρδιά του και με μοναδικό αποδέκτη την γυναίκα του Hannah Blackwell. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2015 και δύο χρόνια μετά ο Phillips αποφάσισε να συμπεριλάβει το εξαιρετικό αυτό τραγούδι στον νέο του δίσκο.

Το επερχόμενο και τρίτο κατά σειρά album του αναμένεται να κυκλοφορήσει ο 27χρονος πλέον τραγουδιστής, με τίτλο “Collateral”. Η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του έχει οριστεί για τις 19 Ιανουαρίου 2018. Από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει ήδη το αισθησιακόMagnetic, ένα τραγούδι που μας παρουσίασε ένα ακόμα πρόσωπο του Phillips.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 27χρονος, Αμερικανός τραγουδιστής έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον έβδομο κύκλο του τηλεοπτικού show ανάδειξης ταλέντων, “American Idol”. Από το εν λόγω παιχνίδι βγήκε νικητής με την ημερομηνία να γράφει 23 Μαΐου 2012. Έκτοτε ο Phillips έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κυκλοφορώντας δύο studio albums, “The World from the Side of the Moon” (2012) και “Behind the Light” (2014).

Phillip Phillips - Dance With Me

Back To Top