skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Phoebe Ryan – Be Real

Η indie-pop τραγουδίστρια και στιχουργός, Phoebe Ryan, επιστρέφει με ένα ακόμη καινούριο τραγούδι από το επερχόμενο EP της.

Τίτλος τραγουδιού: “Be Real”

Καλλιτέχνης: Phoebe Ryan

Μουσική / Στίχοι: Kyle Shearer, Nate Campany & Phoebe Ryan

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A

Art-Cover:

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, Phoebe Ryan, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο EP, μέσα στο φθινόπωρο, ως follow up του ντεμπούτο EP της “Mine”, του 2015. Ένα από τα πρώτα δείγματα του album αυτού, είναι το electro-pop τραγούδι “Forgetting All About You”, στο οποίο συμμετέχει ο hip-hop καλλιτέχνης και παραγωγός, Blackbear, και το οποίο ακούσαμε στα μέσα του Αυγούστου. Μάλιστα, η κυκλοφορία του συνοδευόταν από ένα fan artwork σε δημιουργία της ίδιας της Phoebe.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει «πρόκειται να υπάρξει ένας τόνος από καινούρια μουσική». Έτσι λοιπόν, η Phoebe μοιράστηκε με ενθουσιασμό άλλο ένα τραγούδι με τον τίτλο “Be Real”. Το «Be Real είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα τραγούδια που έχω γράψει ποτέ», αναφέρει. «Το έγραψα μέσα σε μια βάρκα μαζί με δυο πολύ κοντινούς μου φίλους, πριν δύο καλοκαίρια και απλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να το κυκλοφορήσω. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια για να παίζω ζωντανά, γιατί ακόμα και μετά από τόσο καιρό, ακόμα μου δίνει το συναίσθημα!»

Το “Be Real” πρόκειται για ένα pop τραγούδι, το οποίο «βρίσκει» την τραγουδίστρια μέσα σε μια σχέση -σε αντίθεση με το “Forgetting All About You” που αφορούσε έναν χωρισμό- από την οποία όμως η Phoebe αποζητά την ειλικρίνεια (“You’ve been spending your life/ Using words like a shield/ I know it’s easier telling lies/ But tonight, just be real”).

Phoebe Ryan - Be Real

Back To Top