skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pia Mia – Red Room

Τι σχέση έχει η Pia Mia με τα κόκκινα δωμάτια;

Τίτλος τραγουδιού“Red Room”

Καλλιτέχνης: Pia Mia

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “The Gift 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Με μία ακόμα νέα δημιουργία της μας συστήνει η Pia Mia και αυτή έχει τίτλο “Red Room”. Έπειτα από το “Off My Feet”, η ξανθιά καλλονή έρχεται ξανά στο προσκήνιο με το νέο της τραγούδι παρμένο από το δεύτερο κατά σειρά EP της, “The Gift 2”. Στις 15 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε επίσημα ο εν λόγω δίσκος στην ψηφιακή του μόνο μορφή, ενώ σε αυτόν περιλαμβάνονται συνολικά έξι νέα της τραγούδια.

Το “Red Room” αφορά όλες εκείνες τις φαντασιώσεις που κρύβονται στο μυαλό των ανδρών, αλλά και της Mia, η οποία τους δίνει απόλυτη πρόσβαση στο “κόκκινο δωμάτιό της”. Ένα R&B pop τραγούδι που βασίζεται σε επαναλαμβανόμενους στίχους κι αποτελεί ένα φιλικό προς τα ραδιόφωνα anthem είναι το “Red Room”, με την Pia Mia να απενοχοποιεί κάθε είδους προκαταλήψεων.

Προς το παρόν, η 21 ετών τραγουδίστρια δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ωστόσο το 2014 μας σύστησε το πρώτο EP της, “The Gift”. Ανανεωμένη και με ολοκαίνουριο υλικό το “The Gift 2” είναι εδώ για να το απολαύσετε. Από το 2009, η Mia έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα στο μουσικό προσκήνιο, κάτι το οποίο το κοινό εκτιμάει και την ακολουθεί πιστά.

Pia Mia - Red Room

Back To Top