skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | P!nk – What About Us

P!nk is BACK!

Τίτλος τραγουδιού: “What About Us

Καλλιτέχνης: P!nk

Μουσική / Στίχοι: Steve Mac/Johnny McDaid/P!nk

Από το album: “Beautiful Trauma”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Η pop – rock τραγουδίστρια P!nk είναι ο ορισμός του τσαμπουκά, που δεν φοβάται να το δείξει με την πρώτη ευκαιρία. Η 37χρονη star, εδώ και πέντε χρόνια απέχει αρκετά από τα μουσικά δρώμενα, με τη τελευταία της solo δισκογραφική δουλειά να είναι το “ The Truth About Love” και το μουσικό της project You+Me, στο οποίο συμμετείχε ο Dallas Green. Τα τελευταία της singles της P!nk είναι το “Just Like Fire”, το οποίο ήταν το theme song της ταινίας “Alice Through The Looking Glass”, το “Waterfall” με τη Sia και τους StarGate και συμμετείχε στο τραγούδι του Kenny ChesneySetting The World On Fire“.

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, η αγαπητή τραγουδίστρια επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο για να “ταράξει τα νερά”. Ο τίτλος του καινούριου single της φέρει τον τίτλο “What About Us”, το οποίο έκανε την εμφάνισή του σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές στις 10 Αυγούστου. Το τραγούδι κυκλοφορεί από τις δισκογραφικές εταιρίες Sony Music Entertainment και RCA Records.

Η P!nk πειραματίζεται με ένα καινούριο είδος μουσικής, στην οποία δεν την έχουμε συνηθίσει. Το “What About Us” είναι αρκετά ατμοσφαιρικό και συνοδεύεται με τη μελωδία πιάνου, ενώ στο ρεφρέν “δυναμώνει” η ένταση, όπως και τα φωνητικά της. Όσον αφορά για το νόημα του καινούριου single της, είναι αρκετά ξεκάθαρο, εφόσον είναι ένα είδος διαμαρτυρίας για τις τελευταίες εξελίξεις που πρωταγωνιστούν τον τελευταίο καιρό στο πολιτικό προσκήνιο.

Η τραγουδίστρια δεν είναι πρώτη φορά που μέσω της μουσικής της εναντιώνεται στην εκάστοτε κυβέρνηση, καθώς στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει το hit της “Dear Mr. President”. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η P!nk μαζί με τους Steve Mac και Johnny McDaid. Το “What About Us” είναι ο προάγγελος του επερχόμενου δίσκου της, με τίτλο “Beautiful Trauma”. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, και όπως δήλωσε η ίδια, είναι πολύ υπερήφανη για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της, αλλά και στην καριέρα της.

P!nk - What About Us

Back To Top